Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Sixpack

/ #38567 Oletko sinä uusi valtiovarainministeri ?

13.07.2014 06:54

#38555: EI VERORAHOJA HAUREUTEEN! - HOMOHIV LEVIÄÄ VAUHDILLA HOMOMIESTEN KESKUUDESSA

Vai päätätkö terveyhuoltoalan rahainkäytöstä? Onneksi et ole kumpaakaan , sillä niissä hommissa tarvitaan vähän enemmän ´nuppia´,kuin mitä sinulla tuosta idioottikommentistasi päätellen onkaan...

Jättäisitkö sinä sitten myös ne heteroseksuaalit AIDS-potilaat hoidattamatta?

Entä esim. moottoripyöräonnettomuuksissa vammautuneet (kuka käski hankkia niin turhan ja vaarallisen kulkuneuvon?) ,ylipainoisuudesta saadut sairaudet (kuka käski syömään roskaruokaa?)

Tupakoitsijat (kuka muka pakotti polttamaan?)....eikö olisikin kaikkein halvinta jättää heidät kaikki vain kuolemaan -varoitukseksi ja pelotteeksi  muille....

Vankiloiden asukkaat voitaisiin nekin hoitaa giljotiinilla pois päiväjärjestyksestä, niin ei tarvittaisi enää  mitään ´juustohöylääkään´(mitäs tekivät  rikoksensa-oikeusprosessit veisivät vain turhaan verovaroja)

Herää kysymys:kun sinä sitten tällä tavalla saisit kaikki budjettivajeet kuntoon ja valtavan määrän verovaroja sinne ´valtion kirstuun´ ,niin MIHIN sinä sitten niitä näin tällä uudella politiikallasi syntyneitä verotuloja käyttäisit. ts. mitkä olisivat ne niiden  hyödylliset ja tuottavat sijoituskohteet?