Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Bögarnas fel

/ #37925 Re: Homoja kiinnostaa siis vain elukat ?

05.07.2014 20:46

#37914: Homous on syntiä. - Homoja kiinnostaa siis vain elukat

Luonnontiede on hyvin mielenkiintoista, mutta ymmärtäähän sen ettei se aivan juntteja idiootteja voi kiinnostaa.Tylsää ja yksinäistä se taitaa muuten  olla oma  elämänne ,kun pitää muiden elämää  seurata  niin tarkkaan, että kohteen arvomaailmaakin pitää jo arvioida. Mihin te sitä arviota omassa elämässänne muka tarvitsette ?

Itse ette muuten ole kovin kiinnostavia ja  suppea kieroutunut arvomaailmanne on aivan helposti luettavissa typeristä  kommenteistanne. Sivistynyt kirjoittaja esim. kirjoittaisi ´eläin´ te osaatte puhua vain ´elukoista´ ! Jo tuonkin sanan tuollainen käyttö paljastaa,suorastaan levittää lukijan  silmille moukkamaisen kirjoittelutyylinne ja väistämättä sen takana olevan ajattelutapanne, tai... ehkä olisi sittenkin parempi sanoa:sellaisen täydellisen puuttumisen.

Kun ei itse pysty omassa elämässään todella mihinkään ,eikä ole saavuttanut siinä oikein mitään, niin helpointahan silloin  on syyttää siitä,  vaikka  sitten esim.homoja.(tai vaihtoehtoisesti maahanmuuttajia tai vaikka kumpikin ryhmiä ja ehkä jotain muitakin ryhmiä vielä näiden mainittujen lisäksi.)

Näistä ryhmistä voi aina  tehdä pääasiallisia vastuunkantajia myös sille miksi esim. omaa ryyppäämistä on vielä jatkettava yms. harmittaville haitoille ja takaiskuille tai  krapuloilleen elämässään.Näin voi myös  oikeuttaa aivan  lukihäiriötasoistakin  kommentointiaan täällä  julkisella foorumilla ja saada siitä jopa kiitosta vastaavilta pöntössäkasvaneilta vähä-älyköiltä.

Siinä teidän arvomaailmanne pähkinänkuoressa.