Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto


Vieras

/ #37857

04.07.2014 20:46

Tämä on lainaus keskustelusta: “Martti Nissinen: On väärin käyttää Raamattua samasukupuolisten parisuhteiden ja heidän perheidensä tuomitsemisessa”
Minusta paras kommentti.

Room. 3:23
”Sillä kaikki ovat syntiä tehneet ja ovat Jumalan kirkkautta vailla”

"Minusta ns. infotulva on vaarallinen, koska se vie huomion pois asioiden ytimistä. Raamatun ja Jeesuksen toiminnan ydin on sielujen pelastuminen. Taivaaseen tahtovan on tunnustettava syntinsä Jeesukselle riippumatta seksuaalisista taipumuksistaan. Kun syntinen ihminen saa uudestisyntyä Jumalan armosta, saa hän Pyhän Hengen, joka kirkastaa Kristusta. Kristuksen sana on uskovan leipä. Hän tulee ravituksi tutkimalla Raamattua ja saamalla Raamattu-opetusta. Näin hän oppii tuntemaan Luojansa ja elämänsä ylläpitäjän tahdon. Pyhä Henki auttaa häntä muistuttamalla synnistä ja parannuksenteon tarpeesta. Jos pelkkä sana ja opetus jättää aukkoja ymmärrykseen, voi rukoilla tai pyytää esirukousta asian tiimoilta. Rukous onkin seurakunnan perustyökalu.

Jeesus rakastaa syntistä, mutta vihaa syntiä. Jeesus oli ja on Rakkaus. Siksi vain Hän pystyi täyttämään lain. Hän oli viaton Karitsa ja siksi ainoa kelvollinen syntiuhri ja maailman Pelastaja. Jos saisimme lihamme pysymään ristiinnaulittuina, emme pystyisi syntiä tekemään. Silloin väittelyt raukeaisivat tyhjiin. Vain kokonaan Jeesuksen orja on kokonaan vapaa."

Herra olkoon meille armollinen.
jyrki

http://freepathways.wordpress.com/2010/10/28/nissinen/