Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Sixpack

/ #36319 Itselläsi ei taida olla kanttia...

16.06.2014 11:46

#36287: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Uuden sivun vanhat temput

Opettaa näitä tänne palstalle jatkuvalla syötöllä iskeviä "homohiv"-kirjoittelijoita, eikä ehkä ymmärrystäkään siihen miksi näin pitäisi tehdä.Ehkä sinun mielestäsi heidän pitäisi saada tehdä täällä ´arvokasta valistustyötään´ häiriöttä ja kenenkään siihen puuttumatta ja jos joku sitä arvostelee,kehotat häntä vaikenemaan-eikö niin? Se menettelysi ja tuo asennoitumisesi tekee sinusta lähinnä näiden patologisten  valehtelijoiden tukijan,ymmärtäjän  ja apurin.

Eli itse et ehkä  ilkeäisi lähetttää mitään sellaisia "homohiv-kommmentteja" ja oma älykkyysosamääräsi on( sentään) ehkä sen verran sittenkin noita kirjoittajia korkeampi,että tiedät niiden olevan itse asiassa täysin ´pönttötason´ tekstiä kuitenkin , ja että ne vaativat syntyäkseen todella alhaista älykkyysosamäärää.

Tässä arviossani voin toki olla väärässäkin, mutta....,

...sinulla ei kuitenkaan ole mitään sitä vastaan että sellaista tekstiä tänne jatkuvasti väsytystaktiikalla syötetään-aina uudelleen ja uudelleen.Sille annat täyden tukesi ja olet valmis jopa puolustamaan noita tekstin suoltajia niin että he saisivat jatkaa täällä esteettä,kritiikittä ja kenenkään heidän tätä toimintaansa netissä vastustamatta.

JOS älykkyytesi on korkeampi kuin heidän,sinun olisi kyllä tajuttava se, että AIDS on sairaus, mutta homoseksuaalisuus EI ole.Tästä asiasta Suomen terveydenhuoltoväki on täysin yksimielinen-(kysy asiasta joltain lääkäriltä jos et usko,tai vaikka tarkista täältä netistä)

Näiden käsitteiden,liukuhihnamaisesti jatkuva yhteen niputtaminen ja täällä tekstinä tarjoaminen on siis kaiken todellisen AIDS- informaation vastaista toimintaa ja rikkoo myös radikaalisti kaikkia sananvapauden sääntöjä ja siis -lakia.Periaatteessa-ja käytännössäkin- tähän voidaan kyllä puuttuakin...

Ei vain olla vielä tarpeeksi puututtu ja asiaa on katsottu liikaa vain läpi sormien,mutta tähän voi vielä  tulla muutos. Nuo kirjoittajat ovat tämän palstan ehdottomasti suurin haittatekijä ja valheitten levittäjinä täällä näkyvimpiä  kunnostautuneimpia (...toki anonyymeinä-mutta sittenkin)

Heillä todellakin taitaa olla myös  se väärä käsitys,että he noudattavat netissä sananvapauden sääntöjä ja ettei heidän "iskulause"- viesteihinsä voida puuttua ja että heidän annetaan jatkaa niiden lähettelemistään (vaikkapa sitten"huumorin" varjolla jos ei muuten)  loppumattomiin.Näin ei ole ja se on heille tehtävä selväksi.