Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto


Vieras

/ #35304 Re: Re: Puhu pukille

23.05.2014 14:04

#35289: Signal - Re: Puhu pukille

"Kylläpä taas osaat kiertää ovelasti suoraa asiaa. "

Itse kiertelet ja kaartelet ja välttelet pääasiaa ja lisäksi valehtelet ylläpitämälla olkiukkoa. Sanottakoon tämä nyt vielä kerran:

Jo alkuperäisessä, kohun aikaan saaneessa eduskunnan oikeusasiamiehen lausunnossa todettiin, että Suvivirren kahden ensimmäisen, uskonnollisesti suhteellisen lievän säkeistön laulaminen ei ole kiellettyä.  Menikö nyt perille...????

- - - - - -

Sen sijaan aamunavaukset ja hartaustilaisuudet, jotka ovat tarkoitettu koko oppilasjoukolle normaaliin toimintaan sijoitettuna ja joista kristinuskoon kuulumattomat erotetaan ja täten tullaan osoitetuksi sormella, ovat kiellettyjä:

"Uskonnonvapauden kannalta ongelmallisena perustuslakivaliokunta sen sijaan pitää osana koulun päivittäistä toimintaa järjestettäviä uskonnon harjoittamisena pidettäviä tilaisuuksia, kuten sisällöltään uskonnollisia päivänavauksia ja ohjattuja ruokarukouksia.

Kouluissa järjestettävistä uskonnollisista päivänavauksista on tiedotettava etukäteen ja huolehdittava siitä, että oppilaalle ja hänen huoltajalleen jää aito mahdollisuus valita, osallistuuko oppilas tilaisuuteen. Pois jääville oppilaille järjestettävän vaihtoehtoisen toiminnan on oltava mielekästä, eikä pois jäämisestä saa aiheutua oppilaalle leimautumista."

http://www.kotimaa24.fi/artikkeli/perustuslakivaliokunta-uskonnolliset-aamunavaukset-ongelmallisia/

Kuitenkin näitä pidetään uusimpien tietojen mukaan valtaosassa kouluista siten, että ne eivät täytä perustuslakivaliokunnan ohjeistusta. Niin on tiukassa jeesuspersuopettajien tavat.

Ja tämä on se asian pihvi, ei mikään Suvivirsi