Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Ylivoimainen enemmistö maailman maista EI kannata "tasa-arvoista" avioliittolakia

/ #33683 Re: Silmukka kiristyy jeesuspersuilla....

10.04.2014 22:04

#33672: - Silmukka kiristyy jeesuspersuilla....

Mistä luulisit johtuvan että n. 180 maata maailmassa EI ole  hyväksynyt "tasa-arvoista" avioliittolakia ? Koska näissä maissa ymmärretään että kahden samaa sukupuolta olevaa henkilön liitto ei ole avioliitto, vaan pelkkä irvikuva avioliitosta. Näissä maissa tiedostetaan että homous on luonnonvastaista vaikka sitä kuinka kaunisteltaisiin ja valkopestäisiin kaikilla median käyttämillä keinoilla.

Ja on turha puolustella homoutta sillä että homoutta esiintyy eläinkunnassa.Samalla logiikalla voisimme puolustaa lasten tappamista leijonalla, joka tappaa omat pentunsa.Tai voisimme puolustaa varastamista oravalla joka käy varastamassa munat linnunpesästä.Tuskin lintu vapaaehtoisesti antaisi munansa oravan vietäväksi.

Allianssin sivulla on virheellisiä väittämiä, mm. väite että vanhempien sukupuolella ei ole merkitystä lapsen edun tai kehityksen kannalta. Kyllä varmasti on merkitystä, lapsi saa kieroutuneen vanhemmuuden mallin jos joutuisi kahden isän perheeseen. Lapsi varmasti miettisi jossakin vaiheessa että "miksi muissa perheissä on äiti ja isä, mutta minun perheessäni on kaksi isää ?".

Avioliittoon meneminen ei ole tasa-arvokysymys, vaan enemmänkin arvokysymys.