Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Panseksuaali kolmannen sukupuolen edustaja

/ #33599 Loppu väkivallalle, tilaa rakkaudelle

08.04.2014 08:00

Te homojen syrjijät, oletteko koskaan edes tunteneet ketään homoseksuaalia tai muuta seksuaali- tai sukupuolivähemmistöjen edustajaa?

Jos olisitte, tietäisitte, että seksuaalivähemmistöjenkin edustajat ovat ihan tavallisia ihmisiä. Käyvät töissä, ostavat ruokaa, opiskelevat, viettävät aikaa ystäviensä kanssa... Rakastuvat. Rakkauden kohde on ihminen, sellainen ihminen, joka on tärkeä, erityinen. Ja mitä seksiin tulee, seksi on kuulkaas pariskunnan yksityisasia. Se, mitä jotkut toiset harrastavat makuuhuoneessaan, ei kuulu muille. Seksi on tapa osoittaa rakkautta, vain harvemmin sen avulla tehdään lapsia. Miksi te homojen syrjijät olette niin huolissanne homomiehen, jota ette edes tunne, peräsuolesta? Eiköhän kukin homomies ihan itse pidä huolen omista asioistaan, mm. seksuaaliterveydestään. Oli kyseessä sitten homo- tai heteropari, sitä anaaliseksiä voi harrastaa varovaisesti ja kondomin kanssa, niin pysyy paikat ehjinä eikä taudit tartu.

Kun kaksi ihmistä, sukupuolesta riippumatta, rakastaa toisiaan (nyt siis puhutaan itse rakkaudesta, ei seksistä), he ovat onnellisia. Rakkaalta saa tukea, turvaa ja läheisyyttä, mikä auttaa arkielämässä. Se, että kaksi samaa sukupuolta olevaa rakastavat toisiaan, ei vahingoita ketään.

Sen sijaan se vahingoittaa, että homonvihaajat kiusaavat, puhuvat pahaa, lyövät tai jopa tappavat. Se on väkivaltaa ja väkivalta luo surua, vihaa ja masentuneisuuta. Väkivallalla ei luoda parempaa maailmaa.

Eläköön vapaus, rakkaus, veljeys ja tasa-arvo ja välittäköön ihmiset vain omista asioistaan!