Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto


Vieras

/ #29782 Vihreät ja sosialistit huijaavat

26.02.2014 11:38

Tästä ei Oras Tynkkynenkään halunnut eduskunnassa kertoa, selitti vain vältellen, että sitä ja sitä ei kansalaisadressissa ole.
Siinä ei ole mainittu paljoakaan, mutta sen läpimenolla olisi suuret HEIJASTUSVAIKUTUKSET, mistä nämä homolain puolesta kampanjoivat eivät halua edes puhuakaan, - vielä. Jopa meidän SANASTOMMEKIN halutaan muuttaa. Uskomatonta röyhkeyttä tuhota yhteiskuntaa sisältäpäin.

Katsotaan mitä maailmalla jo homolakien seurauksena tapahtuu. Nyt jo kehoitetataan, että:
- On epäsuvaitsevaista käyttää merkityksiä “ÄITI” ja “ISÄ” ja esim. Yhdysvaltain oikeusministeriön sivuilla neuvoo,
“Älä käytä termejä kuten, AVIOVAIMO, AVIOMIES. Käytä sen sijaan laajoja merkityksiä” Eli kuten kumppani tai muu merkillinen “sukupuolispesifisten” sanojen sijaan, kuten aviomies tai aviovaimo.

- Näyttäisi olevan pahasta olla MIESPUOLINEN tai NAISPUOLINEN..esim. firmanjuhlissa kysyttäessä työllistettävältä yksityiselämässä, linjaus jatkaa.. ON VIHAPUHETTA SANOA, ETTÄ OLET AVIOVAIMO TAI AVIOMIES. Vai myydäänkö tämä ihmisille avarakatseisuutena?, ehkä tällä on tarkoitus tehdä syytöksiä ihmisistä, jotka omaavat jonkulaisen olemuksen sen nojalla, että olet mies tai nainen. Ja tämä on itseasiassa linjassa sen kanssa, mitä yliopistoissa opetetaan, että mies- ja naispuoliset omaavat kaiken negaation/kiellon.

http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/france/9563543/France-set-to-ban-the-words-mother-and-father-from-official-documents.html