Petice na podporu babyboxů

Xindl

/ #1150 Chudáci děti, nakonec budou končit zase v popelnici, nebo někde ve křový

27.06.2011 11:41

Mě by zajímalo kterej blb zase todle vymyslel, to chtějí ty děti nechat umírat někde v popelnici? Ano chápu každý má právo na rodiče, ale řekněte mi kolik dětí z těch 50 které byli nalezeni v baby boxu ted rodinu nemají? Nemají ted milující rodiče, nemilují je víc než by je milovali jejich vlastní rodiče, myslim si že je milují víc, a dokonce víc než ty vlastní at je k tomu vedlo co je k tomu vedlo...??? Ono je asi jednodužší když ta máma co to miminko nechce to miminko zabije někde mezi odpadky... To jsou takový hovada že je mi z nich zle. Ano máme hodně dětí v dětskách domovech, ale taky proč že??? Zákony a adopce dětí je zbytečně zdlouhavá. Spousta rodičů pokud nemá čas a moc peněz a nechtějí se starat je tam dají za 1500 na měsíc, a to je oblečou a nakrmí - docela levné hlídání, a obživa za 1500 za měsíc, a to jsou takový který ani tendle poplatek nezaplatí!!!! Na adopci dítěte nepřistoupí aby měli jednodužší život, aby měli někoho kdo je miluje, kdo se o ně zvládne postarat, kdo je obejme, přečte jim pohádku, půjde s nimi do kina.... A pak že babyboxy jsou špatný? Houby - zákony jsou na ho.no....