Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Rikottu ruukku

/ #24797 Jos kuka haluaa pelastua / varjeltua,

15.11.2013 18:04

näiltä SYYSTÄ (kaikki vääryys) pahaksi / kärsimyksiksi raskailta seuraamuksilta, joita lähes kaikki ihmisten sairaudetkin on. Samoin liikenne onnettomuudet ja muut tapaturmat, aina kaikkia sotia ja muita katastrofeja ja, Luojan puolelta todella vakaviksi puhutteluiksi vitsauksia myöden, niitä on. Ainoa Jumalan siunaukseksi ja varjeluksi / pelastukseksi koituva vaihtoehto, on lähteä tälle kaikille hyväksi Jumalan valtakuntaa ja Hänen vanhurskautta etsivälle, Raamatun UT, Kristuksen Jeesuksen ja / apostoliensa Totuuteen perustuvien ja mukaisten / kaikkia kohtaan ja kaikille Oikeuden mukaisuuden mukaisten, ihan kaiken Laillisuuden = kaikille hyväksi Jumalan Luvallisuuden täyttymyksen, = Krist. Rakkaus, joka ei ole kenellekään, eikä millekään pahaksi, Raamatun UT opetusten ja ohjeiden viitoittamalle Krist. vaihtoehto, = sille kaikille, ja kaikelle Luojan hyväksemme luomalle hyväksi olevalle, Oikein elämisen ja toimimisen / vaikuttamisen, kaikille pelastukseksi mahdollisuudeksi valmistetulle tielle…

Mutta; jolle Raamatun UT mukaiselle, vasta Oikeasti Kristillisyyden / Oikean Uskon tielle lähtemisestä, ei edes nämä eri nimisiin eri seurakuntiin ja lahkoihin lukeutuvat, Ei "maailmalle valkeudeksi eikä maalleen suolaksi" riittävällä tavalla elävät ja toimivat, vähän jotenkin vain pettävästi / eksyttävästi nimeksi krist. tunnustavatkaan, ei ole ollut kiinnostuneita lähtemään!!

Ovat jääneet tähän pahan vallassa olevaan, vääryyden mukaisesti ja pahuuden puolesta toimivaan, zaatanaa tuomiokseen / onnettomuuksikseen palvelevan maailman / ihmiskunnan touhuihin ja politiikkaan mukautuviksi, niihin SYYSTÄ (kaikki vääryys) pahaksi / kärsimyksiksi ja valtaviksi turhiksi menetyksiksi syihin, Pyhän, kaiken Luoja ja Omistaja Jumalan Sanan ja tahdon Hengen (Oikea, puhdas, aito, epäitsekäs Rakkaus, joka ei ole kenellekään pahaksi, Lain alaisuuksien vastaisiin (laittomuuden synteihin) osallisuudessa eläviksi, niiden puolesta toimiviksi ja vaikuttaviksi…

Ovat jääneet elämään ja toimimaan ihmisille Jumalan valtakuntaan pääsyyn esteiksi ns. oven eteen tukkeiksi, lukuisiin eri nimisiin eri seuroihin ja lahkoihin eksyttäviksi ja ohjaaviksi ja vetäviksi!! Niissä ja niihin paikoillaan polkeviin, pysähtyneisyyden, ns. tyhjäkäynti tilassa oleviin ja pysyviin, krist. hajaannusta yllä ja voimassa pitäviin sidottaviksi. Josta Herra Jeesus aikoinaan jo sanoi, aikansa uskonnollisille, "te suljette Jumalan valtakunnan ihmisiltä, itse ette halua sisälle käydä, mutta sisälle pyrkiviä kaikin mahdollisin tavoin estellen / eksyttäen".

Näin Kaikkivaltiaan Kristuksen Jeesuksen nimessä, tästä kaikille hyväksi, kaikille pelastukseksi valtavasta Krist. vaihtoehto mahdollisuudesta muistuttaen ja valistaen, jos ketä asia kiinnostaa, myöskin tästä kaikille hyväksi Krist. vaihtoehtoon liittyvistä asioista ja kysymyksistä keskustelu mahdollisuudeksi. Vähäinen valkeudeksi / herätykseksi työhön kutsuttu palvelijansa.