KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Voisi auttaa jos olisi rahaa!!

/ #2053 Sivullisille ja muillekin kiinnostuneille

19.05.2011 16:20

#2050: Sivullinen -  

 Opposition hoidossa on vasta muutamia kissoja, koska rahaa niitä leikkauttaa ei todellakaan ole kenelläkään. Leikkaukset maksavat paljon, kuten jokainen tietää. Jos ei ole perintöä eikä rahavoittoa tulossa, ei voi paljonkaan auttaa. Jokaisella pienituloisella on täysi työ omankin toimeentulonsa kanssa.

Parhaamme mukaan teemme työtä kissojen hyväksi, mutta mahdollisuutemme ovat vielä pitkään rajalliset. Siksi olisimme halunneet jatkaa KKY:n työtä ja parantaa siellä tilannetta.Näin olisimme saaneet enemmän aikaan. Nyt kaikki energiamme menee rahan hankkimiseen, kun olisimme suunnanneet sen meluiten kissojen auttamiseen.

Mutta näin olivat KKY:n melkein sata jäsentä halunneet. Surullista mutta totta.

KKY taas,ei pysty  pitkään aikaan tekemään täysillä työtä joka on kaikille kissaihmisille tärkeää. Heidänkin pitää löytää ensin ne toimijat jotka nyt potkittiin pois. Loukuttajaa ei ole eikä niistä hallituksen jäsenistäkään kukaan pysty kissoja pyydystämään. Ensikoteja poistui toistakymmentä ja isoja hoitopaikkoja ei ole juuri lainkaan.

Näinhän siellä on tehty jo monesti. Aina vain uusia ihmisiä tulee kertomaan kuinka heidät on siirretty syrjään, vain mielipiteensä ilmaisun vuoksi.

Kummallinen yhdistysmalli KKY:llä.

Ihmiset jotka apua tarvitsevat eivät itse osaa, eivätkä kykene kissoja kiinni ottamaan. Siis kuka auttaa, ei KKY ainakaan.