Adressi Israelin tueksi!

Kaleva:

/ #1875 Magneettimedian Kärkkäisen tempaus

15.08.2013 15:03

Kaleva: Israel suuttui ylivieskalaisen halpakauppaketjun tempauksesta - "Kopioitu suoraan mielipuolelta"

Magneettimedia on satoihintuhansiin koteihin jaettava ilmaisjakelulehti.

Marjo Sormunen
Julkaistu: 15.8.2013 8:19

"mielipuolen kirjoituksia" Tavarataloketju Kärkkäisen julkaiseman Magneettimedian epäillyt juutalaisvastaiset artikkelit ovat suututtaneet nyt Israelin Suomen-suurlähettilään.

Israelin Suomen-suurlähettiläs Dan Ashbel arvostelee kovin sanoin Magneettimediaa. Ashbel puhui asiasta viikonloppuna myös oikeusministeri Anna-Maja Henrikssonin (r.) kanssa Pietarsaaressa, kertoo Kaleva.

- Olen nähnyt joitakin kirjoituksia englanniksi, koska muutamat niistä on kopioitu suoraan mielipuolelta Yhdysvalloista. Ne ovat potaskaa ja lokakampanjaa. En tiedä miksi ja mitä ne edistävät, Ashbel sanoo.

Magneettimedia on satoihintuhansiin koteihin jaettava ilmaisjakelulehti, jota julkaisee tavarataloketju Kärkkäinen Pohjois-Pohjanmaalla ja Lahdessa.

Asiasta on tehty rikosilmoituksia ja apulaisvaltakunnansyyttäjä syyttää Magneettimedia-lehden päätoimittajaa Juha Kärkkäistä kiihottamisesta kansanryhmää vastaan.

- Juutalaisviha on sairaus. En voi ymmärtää, kuinka näin voi tehdä 2000-luvulla vapaassa maassa ja avoimessa yhteiskunnassa sen jälkeen, kun toisessa maailmansodassa murhattiin kuusi miljoonaa viatonta ihmistä, joiden ainoa rikos oli syntyä juutalaisiksi, Ashbel sanoo.

Lehden mukaan Ashbel kysyi viikonloppuna Henrikssonilta, onko Magneettimedialla oikeus julkaista juutalaisvastaisia kirjoituksia. Oikeusministeri lupasi ottaa asiasta selvää.

Magneettimedian julkaisija Juha Kärkkäinen vastaa Kalevan mukaan kritiikkiin kysymällä, pystyykö kukaan kertomaan hänelle yhdenkään asian lehden kirjoituksissa, joka ei pidä paikkaansa.

Kommentoi adressia




Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…