Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto


Vieras

/ #17208 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nach die Sache!

13.07.2013 20:03

#17207: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nach die Sache! Bitt

 


Kristittyjä vainotaan eniten maailmassa!
28.4.2013 20:37 Martti Issakainen Kulttuuri        (Uusi Suomi )


Samaan aikaan kun Länsimaat kiirehtivät tukemaan muslimien kapinointia Lähi-idässä, ovat islamistit käynnistäneet kristittyjen vainoaallon. Asiantuntijat varoittavat kehityksen kulkevan kohti kontrolloimatonta kaaosta.

Joka päivä kristittyjä vainotaan ja tapetaan heidän uskonsa vuoksi. Tutkijain mukaan maailmassa uskonnon vuoksi vainotuista on peräti 75 % kristittyjä. Tuhansia tapetaan joka vuosi , jotkut asiantuntijat puhuvat kymmenistä tuhansista.

( Edelliseen  korjaisin että vuosittain menettää henkensä  250 000 kristittyä)

Saddam Husseinin hallinnon kaaduttua kaksi kolmasosaa Irakin miljoonasta kristitystä on paennut maasta George W Bushin johtaman koalition” vapautussodan” seurauksena. Sama on nyt tapahtumassa Egyptin 8 milj.kristityn ja Syyrian 2.2 milj. kristityn kohdalla. Vainot ovat levinneet myös väkirikkaisiin maihin kuten Nigeriaan ja Pakistaniin.

Viime viikonloppuna muslimit hyökkäsivät ja tappoivat kristittyjä Egyptissä. Viikkoa aiemmin 19 kristittyä tapettiin ja 4500 joutui pakenemaan Nigerian keskiosissa, missä musliminomadit hyökkäsivät heidän kimppuunsa. Viime vuosina Nigeriassa useita tuhansia – pääasiassa kristittyjtä – on tapettu.

” Kristittyjen vainot ovat saamassa hälyyttäviä muotoja erityisesti juuri Egyptissä ja Nigeriassa”, kertoo Århusin Yliopiston teologisen tiedekunnan opinto-ohjaaja Peter Lodberg. Hän on pessimistinen kristittyjen tulevaisuuden suhteen Lähi-idässä.

”Olemme uskoneet, että kunhan vain totalitääriset hallitukset kaatuvat Lähi-idässä, demokratia nousee ikään kuin itsestään kuten kävi natsien kaaduttua Euroopassa, jolloin demokraattinen Saksa nousi tilalle”. ”Se oli väärä analyysi, koska uskonnon roolia politiikassa ei otettu huomioon ”, jatkaa Lodberg.