Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto


Vieras

/ #14316

24.05.2013 21:20





Pakanallinen kuun jumala:


Arabiassa on harjoitettu kuun jumalan palvontaa n. 2000 vuotta sitten. Mekassa oli kuun jumala nimeltään Hubal, joka oli Kaaban herra. Tämän kuun jumalan symboli oli puolikuu. Hubal kuun jumalaa kutsuttiin myös nimellä Al-Ilah. Allahin nimi tulee pakanallisesta kuun jumalasta. Kuun jumalan puolikuun merkki ja symboli on eräs Islamin uskon keskeisimmistä symboleista.

Koraani Su 41: 37. Hänen tunnusmerkkejään ovat yö ja päivä, aurinko ja kuu. Älkää kumartako aurinkoa ja kuuta, vaan kumartakaa Jumalaa, joka ne loi, jos Häntä tahdotte palvoa!

Koraani on ristiriitainen kirja, sillä koraanista löytyy myös opetus ettei kuuta saa palvoa, mutta toisaalta koraani kehottaa vannomaan kuun nimessä.

Koraaniin on jäänyt jäänteitä ja todisteita, jotka todistavat, että arabialaiset ja myös Muhammed olivat tekemisissä kuun palvonnan kanssa:

Koraani Su 74:
31. Tulen vartijoiksi asetimme vain enkeleitä, ja heidän lukunsa asetimme vain koetukseksi niille, jotka eivät usko, jotta ne, joille on annettu Pyhä kirja, olisivat varmoja, ja ne, jotka uskovat, kasvaisivat uskossa; jotta Pyhän kirjan saaneet sekä uskovaiset eivät epäilisi, ja taasen ne, joiden sydämissä on sairaus ja epäusko, sanoisivat: »Mitä tarkoittaa Jumala tällä vertauksella?» Näin johtaa Jumala harhaan kenet haluaa ja ohjaa ketä mielii, eikä Herrasi sotajoukkoja tunne kukaan muu kuin Hän itse, tämä on vain muistutus kuolevaisille.
32. Ei milloinkaan!
33. Vakuutan kuun ja valkenevan yön nimessä
34. sekä aamun nimessä, kun sen valkeus sarastaa:

Koraanista löytyy vakuutus (vannominen) kuun nimessä, kuin myös auringon nimessä. Raamattu ei kehota vannomaan luotujen taivaankappaleiden nimessä, vaan uskomaan Kaikkivaltiaaseen Jumalaan.

Koraani Su 84:
7. Kenelle kirja annetaan oikeaan käteen,
8. hänen tilintekonsa on oleva helppo,
9. ja hän palaa omiensa luo iloiten;
10. mutta toisin on sen, jolle kirja annetaan takaapäin,
11. hän pyytää itselleen kuolemaa,
12. mutta hän on astuva helvetin tuleen.
13. Hän eli kyllä iloisena omiensa keskuudessa,
14. hän totisesti uskoi, ettei koskaan enää palaisi (haudasta).
15. Mutta hän olikin alati Herransa näköpiirissä.
16. Vannon iltaruskon nimessä,
17. yön nimessä ja sen, mitä yössä liikkuu,
18. ja kuun nimessä, kun se täydeksi kasvaa:
19. »Teidän on totisesti siirryttävä olotilasta toiseen.»

Arabiassa palveltiin kuun jumalaa ja siksi Muhammed kirjoitutti kuun jumalaa puoltavia säkeitä koraaniin, että hän sai arabiheimoja uskomaan uuteen uskontoon, eli Islaminuskoon. Muhammed myös nimesi uskontonsa jumalan nimen Allahiksi, joka tulee kuun jumalan nimestä Al-Ilah miellyttääkseen arabiheimoja. Koraani itse todistaa sen tosiasian, että osa Islamin perusteista tulee arabialaisesta kuun jumalan palvonnasta. Myös Allahin nimi tulee kuun jumalalta.

http://koti.phnet.fi/petripaavola/koraaninjaRaamatunerilaisetopit6.html