Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto


Vieras

/ #11020 Re:

22.04.2013 07:04

#11014: -

Itänaapurissa lapset ovatkin siksi oikein hyvässä turvassa, niinhän sinun viestistäsi voisi päätellä? Vaan kun eivät ole. Venäjällä lapsia nimenomaan raiskataan ja hyväksikäytetään, vaikka homoseksuaalisuus on siellä kiellettyä. Tässäpä totuus sinullekin:

"Tilastoluvut lasten asemasta Venäjällä ovat lohdutonta kerrottavaa. Venäjällä on 650 000 orpoa. Heistä jopa yli 95 prosenttia ovat niin sanottuja sosiaalisia orpoja eli heidän vanhempansa ovat elossa, mutta he ovat hylänneet lapsensa tai menettäneet huoltajuutensa. Noin 200 000 orpolasta asuu valtion ylläpitämissä lastenkodeissa, useimmat muut lähisukulaisten luona.

Syyskuussa 1999 arvioitiin, että kadulla asuu useita miljoonia lapsia. Kotoa karkaa vuosittain 50 000 lasta ja lastenkodeista 15 000. Venäjällä tulee jatkuvasti esiin tapauksia, joissa lastenkodeissa asuvia lapsia laiminlyödään ja kohdellaan väkivaltaisesti. Suljettujen laitosten sisällä tapahtuvat ongelmat voidaan Smorodinskyn mukaan ratkaista ainoastaan valtion ja yhteiskunnan harjoittaman kontrollin kautta. Venäjän lastenkodeissa käy tarkkailijoita ja valvojia, mutta muutoksia on vaikea saada aikaan.

Viime vuosien aikana lapsiprostituutio on levinnyt Venäjällä ja erityisesti Pietarissa valtavasti. Smodinsky arvio, että lapsiprostituoituja on maassa useita miljoonia, ehkä jopa yli kymmenen miljoonaa. Tarkkaa lukua ei tiedä kukaan, sillä jotkut prostituoidut harjoittavat toimintaa hyvin satunnaisesti.

Lapsiprostituoidut tienaavat enemmän kuin heidän täysi-ikäiset kollegansa. Iltayhdeksän jälkeen Pietarin suurimpien katujen täyttyvät eri-ikäisistä ja erihintaisista prostituoiduista. Sutenööreillä on keskimäärin 10-15 alaikäistä prostituoitua, Smorodinsky kertoi koruttomasti."

http://www.poliisi.fi/poliisi/periodic.nsf/vwArchivedDocuments/06D1890BF11F880CC2256B88002BE211

 

Kerrohan siis, jos itänaapuri on ymmärtänyt asian oikein, ja laittanut homoseksuaalit telkien taakse, niin KUKA niitä lapsia Venäjällä hyväksikäyttää?? Ei tarvitse katsoa pitkällekään, kun tajuaa, että Suomessakin aika moni heteromies lähtee Pattayalle nimenomaan siksi, että on kiinnostunut alaikäisistä lapsista.