Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto


Vieras

/ #7972 Re:

09.04.2013 05:48

#7904: - Miten nyt suu pannaan, kun puhutaankin yhteiskunnallisesta vastuusta, eikä jostakin myyttisestä ja yhteiskunnallisen tilauksen kriteerein määrittelemättömästä tasa-arvosta? Homoliitoilla on yhteiskunnallinen tilaus vain helvetissä, jota en suinkaan yhteiskunnallisena järjestyksenä moiti.

#7907: - Re: Re: Kerropa sinä ensin, miten homoliitot edistävät yhteiskunnan jatkuvuutta.

Miten sellaiset heteroliitot, joissa ei tehdä lapsia, edistävät yhteiskunnan jatkuvuutta? Onko sinulla lapsia? Jos, ovatko he kelpoisia yhteiskunnan jatkuvuuden edistämiseen?

Eikö tälläisilla perusteilla pitäisi kieltää kaikkia sellaisia heteroita solmimasta avioliittoa, jotka eivät halua tai eivät voi hankkia lapsia? Tarkoittaako yhteiskunnallinen vastuu ylipäätään lasten hankkimista? Jos, niin miksi? Onko se suomalaisten ainoa vastuu yhteiskunnalle? Eivätkö homoseksuaaliset ihmisetkin käy töissä ja maksa verojaan? Osta suomalaisia tuotteita tai peräti voi ryhtyä yrittäjäksi ja työllistää toisia suomalaisia?

Jos lapsen saaminen laitetaan suomalaisten yhteiskunnalliseksi vastuuksia ja velvoitteeksi avioliitolle, niin a) sellaiset avioliitot, jotka eivät ole johtaneet lasten saamiseen, tulisi mitätöidä (mikä olisi sopiva määräaika, kuinka kauan katsoisimme velttoilua avioliitossa turhan päiten?), b) tulisi asettaa joku lukumäärä sille, kuinka monta lasta kunkin tulisi hankkia, c) kuinka katsomme, että hankitut lapset todella editävät yhteiskunnan hyvinvointia, eivätkä esimerkiksi kehity mielenterveysongelmaisiksi tai muuten yhteiskuntaa rasittaviksi?, d) edellinen kohta huomioon ottaen, pitäisikö kaikille lasta suunnitteleville ajatella joitain vähimmäiskriteerejä, ettei ns. "heikoin aines" pääsisi lisääntymään?, e) mitä tälle heikoimmalle, turhalle ainekselle, joka ei edistä yhteiskunnan jatkuvuutta, pitäisi tehdä? Polttaa roviolla? Heittää helvetin tulimereen?

Kuten huomaatte, hyvät ihmiset, tämäkään asia ei ole ihan niin yksinkertainen ja jos tälle tielle lähdetään, vaatimus koskee myös heteroseksuaaleja ja johtaa jopa pian epäinhimillisyyteen.