Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Rikottu ruukku

/ #6000 Kumpi on mielestänne parempi vaihtoehto, alkaa ja yhtyä....

03.04.2013 18:24

elämään ja toimimaan / vaikuttamaan kaikille hyväksi Totuuteen perustuvan, kaikkia kohtaan Oikeuden mukaisuuden mukaisesti, turvallisen ja turvatun, kaikinpuolisen hyvinvointi elämän ja tulevaisuuden mahdollistavan ja takaavan vaihtoehdon puolesta. Sitä kaikessa täydellisyys päämääräistä rakentavasti, ja siinä jokaista jäsentä myöden yhteiseksi hyväksi, mutta kaikille ja kaikelle Luojan hyväksemme luomalle parhaaksi mahdolliseksi tarkoituksella ja tavoitteella. Vai sen toisen, jossa eletään, toimitaan ja vaikutetaan päinvastoin? Mitä sanotte / vastaatte.

Tämä nykyinen eri puolue politiikkahan on täysin yhteiskunnan...

yhteisten etujen, kaikille hyväksi, kaikkia kohtaan Totuuteen perustuvan Laillisen Oikeuden mukaisuuden vastaista, kaikille pahaksi kostautuvaa, vääryyden mukaista! Niitä pahaksi / kärsimyksiksi ja valtaviksi turhiksi menetyksiksi, sitä itsekkyyden mukaista, muista ja muusta niin väliä puolueellista, mitään ja ketään säälimättömien markkinavaltojen ehdoilla, kansakunnalle tuhoksi, onnettomuudeksi, onnettomuuksiksi / tuomioksi, ”pirun” hyväksi ja puolesta touhua ja politiikkaa! Siihen hirmuiseksi maailman lopuksi tuomion täyttymys kohtaloon vievää ja johtavaa! Joka onkin jo hyvin lähellä!!

Miten sitä krist. virallisesti kansakuntana tunnustava Suomen kansa, on tällaiselle kansakunnalle tuhoksi ja syyttömillekin kärsimyksiksi, valtavan kalliiksi jo monin tavoin koituneelle ja koituvalle tielle lähtenyt?!
Jota laittomasti / VÄÄRIN touhua ja politiikkaa kukin, salaisesti / pimeästi äänestämällä / valinnoillaan ja valtuuttamisillaan, ym. kaikella mahdollisella, Totuuden / Oikeuden mukaisuuden vastaisella VÄÄRIN tavalla eläessään, toimiessaan ja vaikuttaessaan YLLÄ, VALLASSA ja voimassa pitää...

Tätä luomakunnalle tuhoksi ja ihmisille turmeluksi ja kärsimyksiksi ja valtaviksi turhiksi menetyksiksi, kukin niitä, syystä (kaikki vääryys) pahaksi seuraamuksia oasaltaan / osallisuudessa eläessään ja toimiessaan tuottaen ja aiheuttaen. Näin kukin elinmahdollisuuksia kiristävästi ja tuhoavasti, yhä enemmän ja pahempia syystä pahaksi seuraamuksia tuottaen.

Siitäkin huolimatta, että on se kaikille hyväksi, kaikkia kohtaan Totuuteen perustuva, Laillisen Oikeuden mukaisesti elämisen ja toimimisen / vaikuttamisen, = Oikein, Raamatun UT, Kristuksen Jeesuksen ja / apostoliensa, Totuuteen perustuvien ja mukaisten opetusten ja ohjeiden mukaisesti elämän vaihtoehto, se turvallisen ja turvatun, kaikinpuolisen hyvinvointi elämän ja tulevaisuuden mahdollistava ja takaava…

Se kaikessa täydellisyyteen, (kaiken oikean ja hyväksi olevan täyttymykseen) vievä ja johtava, kaikille tarjolla oleva. Mutta josta ei kukaan ole ollut kiinnostunut!!

Mistähän johtunee?