KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Uusi aikakausi odottaa

/ #964 Verratkaapas tätä!

15.02.2011 23:19

KKY:n toimintasuunnitelman mukaan (vuodelle 2010) hallituksen piti toimia seuraavasti:

"Tietoa välitetään myös kotisivujen kautta. Mahdollisuutta liittyä jäseneksi tilaisuuksien ja katukeräysten yhteydessä mainostetaan aktiivisesti. Internet-sivuja kehitetään entisestään, ja nettitiedotusta laajennetaan."

Tynkähallitus ja/tai puheenjohtaja Kanervo on sen sijaan toiminut seuraavasti:

Kotisivuja ei ole päivitetty kuukausikausiin. Uusia jäseniä ei oteta ollenkaan. Jäseneksiliittymismahdollisuutta ei ole ollenkaan olemassa. Kotisivulla oleva nykyisille jäsenille tarkoitettu linkki ei ole toiminut koskaan. Yhdistystä ei ole enää Facebookissa. Tiedottajan sähköpostiosoite ei toimi. Jäsenrekisterin hoitajan sähköpostiosoite ei toimi. Tiedottajaa ei ole olemassakaan enää. Puheenjohtaja Kanervo on nimittänyt itsensä jäsenlehti Katti-Matin päätoimittajaksi.

Vuosikertomus edelliseltä vuodelta (2009) kertoi mm. että "Kertomusvuoden aikana jäseneksi liittymisestä on tehty helpompaa myös internetissä. Nettisivuille lisättiin lomake, jonka täyttämällä jäsenhakija saa jäsenmaksuohjeet suoraan sähköpostiinsa. Lisäksi internet-yhteisö Facebookiin perustettiin KKY:lle oma fanisivu, johon oli vuoden loppuun mennessä liittynyt jo yli 2000 ihmistä ympäri Suomea. Fanisivun kautta on myös jaettu ihmisille tietoa jäseneksi liittymisestä sekä muista ajankohtaisista asioista."

Tällaista tekstiä KKY:n jäsenet päättivät viime vuosikokouksessa hyväksyä käydessään edellisvuoden toimintaa läpi ja suunnitellessaan tulevaa.

Tuskin kukaan voi parhaalla tahdollaankaan arvata tynkähallituksen ja/tai pj. Kanervon aivoituksia, kun he ovat suorastaan "pyyhkineet lattiaa" vuosikokouksen (lue: jäsenistön) päätöksillä ja mielipiteillä.

Ilmeisesti KKY:ssä Kanervon tukijoukot ovat tottuneet tällaiseen jäsenten polkemiseen. Hallituksen jäsen Pirjo Peltoniemi sen sijaan ei ole missään vaiheessa hyväksynyt tapahtuneita menettelyitä. Ja on saanut siitäkin kärsiä.