VAADIMME MUUTOSTA SUSIPOLITIIKKAAN: KANSALAISALOITE

Kommentoitu viesti


Vieras

#3512

07.05.2012 08:59

Höpö höpö Pauka, niin se on aina mennyt ja tulee menemään, että koira ei saa ihmisen päälle hyökätä tai saa napin otsaansa, sitä varten koirat koulutetaan huolella. Koira ei saa myöskään kotieläimiä alkaa raatelemaan tai edessä on sama homma. Jos ajokoira tappaa kissan, niin metsästäjä maksaa kissan sen omistajalle.

Turhaanpa taidan sinulle selittää, mutta jos nyt mitään ymmärsit, niin avainsana on VASTUU.
Nyt KUKAAN EI OTA VASTUUTA SUSIEN TEKEMISISTÄ. KUKAAN EI MAKSA MINULLE CENTTIÄKÄÄN JOS SYÖVÄT AJOKOIRANI, jonka olen vuosia kouluttanut. Yhden kissankin jouduin maksamaan ja häpesin sitä. NYT kukaan ei häpeä susien tekemiä vahinkoja, aivan sairasta sakkia koko susien suojelusakki.

Oikea luonnonsuojelija ei voisi hyväksyä esimerkiksi Suomen peuran sukupuuton partaalle ajamista.

Vastaukset

Pauka

#3514 Re:

2012-05-07 10:03:29

#3512: -

Ei saa? Mitä sitten, joka päivä koira hyökkää ihmisen tai toisen koiran tai kotieläimen kimppuun Suomessa. Harvoinpa niitä siitä syystä lopetetaan, koska omistaja ei halua! Varsinaista kaksinaismoraalia on koiranomistajilta älämölö suden hyökkäyksestä koiran kimppuun, kun koirat hyökkäävät ihmisten kimppuun. Puheet vastuusta ovat pelkkää sanahelinää, miten he voisivat vastuuta kantaa?

Suurimmalle osalle ihmisistä on aivan sama paljonko sudet syövät koiria, se on koiranomistajien vastuulla, miten koiriansa pitävät. Heikkoa on vastuunkanto, eiväthän he pysty estämään koirien hyökkäyksiä ihmistä kohtaankaan. Turha itkeä.