KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti

epätietoinen hämeestä

#2804 Re: Re: Viikonlopun tietoisku: 28-6

04.12.2011 08:01

#2803: tumpunkutoja - Re: Viikonlopun tietoisku: 28-6

Osaisiko joku valaista, mistä tämä herra MK on aikanaan tupsahtanut katastrofiyhdistyksen toimintaan? Mikä on yhteys pj:n kanssa?

Vastaukset


Vieras

#2805 Re: Re: Re: Viikonlopun tietoisku: 28-6

2011-12-04 10:38:32

#2804: epätietoinen hämeestä - Re: Re: Viikonlopun tietoisku: 28-6

Niin, tämä onkin yksi varsin mielenkiintoinen ja vähän salaperäinenkin kapitteli tässä koko sopassa ja tuskin siihen tullaan saamaan kunnon tyhjentävää vastausta. Mutta se on varmaa, että hän on erittäin tärkeä ja avainasemassa oleva henkilö.

Vuosikokous selvensi aika paljon tätä hallitus kuviota..... Tämän henkilön tekemiset ja se mistä palkkansa saa olisi laitettava suurennuslasin alle, 16.000 on ISO summa vapaaehtoisyhdistyksen talousasioiden hoidosta (kuinka paljon on ilmaa=tyhjästä nyhjäistyä tuossa palkassa?!?!?).

Käsittääkseni jäsenistö ei ole koskaan saanut tiedokseen erittelyä siitä mistä kaikesta tekemisestä tuo tolkuton summa koostuu, eli jäsenistölle ei ole annettu mahdollisuutta päättää tämän henkilön palkollisuudesta yhdistyksessä. Kaikkein tragikoomisinta on, että häntä on kuultu kehuttavan, koska on kullanarvoinen kun tekee niin paljon ilmaista työtä!!!! SIIS HALOO ILMAISTA TYÖTÄ...MIKSI SITTEN MAKSETAAN PALKKAA?!? ...aivan käsittämätöntä tuo KKY,n matematiikka...

Järjettömältä tuntuu tämä kky,n hallituksen erittäin kummallinen ja ihmetystä herättävä toiminta. Varsinkin kun nuo rahat olisivat säästyneet, jos olisi otettu viime vuosikokouksessa tarjolla ollut alan ammattilainen, joka OIKEASTI olisi ollut vapaaehtoinen tehnyt palkatta tuota tehtävää!

KKY on julkinen vapaaehtoistoimintaan perustuva yhdistys, jokaisella asiasta kiinnostuneella on lupa ja oikeus kritisoida näitä järjettömyyksiä. Rahat, se sadat tuhannet on kerätty ihmisiltä joista valtaosa ei kuulu yhdistykseen, niin yhdistys on vastuussa niistä rahoista lahjoittajille eikä heistä kukaan ole antanut niitä tarkoituksenaan tukea säätiöittämistä (eikä siitä taatusti ole kerrottu keräystilanteessa lahjoittajalle) VAAN auttaa hädänalaisia kissoja kuten KKY edelleen mainostaa sivuillaan.

Kun KKY kerää edelleen rahaa "kissoihin" niin se on verrattavissa siihen kun  joku ökyrikas seisoisi kadun kulmassa kerjäämässä itselleen rahaa kun on ollut joskus köyhä.