Marinoimattoman lihan puolesta

Kommentoitu viesti


Vieras

#74

01.12.2011 00:12

Liha pilataan marinoimalla se kemikaali- ja suolasekoitukseen, jotta se säilyisi mahdollisimman pitkään kauppojen hyllyillä. Ulkomailla tehdyissä tutkimuksissa on todettu, että suomalaisille myytävää marinoitua tuotetta muualla ei tarjottaisi edes koirille.

Vastaukset

Sakari Aaltonen

#76 Re:

2012-06-29 16:04:14

#74: -

Näihin teidän naurettaviin väitteisiin olisi joskus kiva saada lähteitä mukaan :D

Nyt luin tässä aikani kuluksi koko viestiketjun läpi  ja tulin siihen tulokseen, etten nyt lähde enempää liha-alaa puolustamaan koska, joutuisin vähintään joka toisen viestin väitteitä korjaamaan, mutta esimerkiksi väite, että mairinoidussa lihassa olisi 25% enemmän luita ja jänteitä sai minut nauramaan :D Se on sitä aivan samaa lihaa. Se on vain marinoitu, koska noin 75% suomalaisista ostaa valmiiksi marinoitua sen helppouden, nopeuden ja hyvän maun takia.