KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti


Vieras

#2336 Re: Re: Re: Re: Re:

02.10.2011 21:50

#2333: - Re: Re: Re: Re:

Eli tässäkin asiassa silloinen KKY,n hallitus osoitti taitamattomuutensa ja välinpitämättömyyteensä sekä laskelmallisuutensa.

Vastaukset

Juniori jäsen

#2337 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2011-10-03 09:27:57

#2336: - Re: Re: Re: Re: Re:  

Kieltämättä Oriveden kissatilan kohtalo oli hallituksen yksi isommista virhetoiminnoista. Tilan pitämistä olisi voitu jatkaa menestyksekkäästi, jos hallitus olisi hoitanut puhdistuksen ajoissa. Asiaa vain pompoteltiin suuntaan jos toiseen ja lopulta koko homma kaadettiin Pirjo Peltoniemen niskaan, joka ei voinut missään nimessä desifiointia suorittaa, koska hänellä oli ensikodissaan koko ajan rokottamattomia kissoja ja jolloin taudin leviämisen vaara olisi ollut suuri. Ensikodit ja kaikki muut kissalliset eivät voineet sitä tehdä myöskään samaisesta syystä.

Ymmärsin sähköpostivaihdosta, että taloudenhoitaja Marko Karin piti asiaa hoitaa, mutta hän ei kyennyt hankkimaan syksyn aikana sinne henkilöä, joka olisi puhdistanut tilan. Luulisi, että hän yhdistykselle palkattuna henkilönä olisi tämän tehnyt nopeastikin, mutta ei! Puheenjohtaja Kanervo ja muut hallituksen jäsenet eivät sitä "kiiruiltaan" ehtineet tehdä! ;)