Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

Homous ei rakenna yhteiskuntaa. se tuhoaa sitä.

#36744 Re: Re: Re: Re: Avioliittoa...

24.06.2014 05:14

#36742: Bögarnas fel - Re: Re: Re: Avioliittoa...

Joo homoliittojen lakiehdotus on täyttä valhetta, koska homous ei voi koskaan olla tasa arvoinen, koska toinen sukupuoli puuttuu. Lakiehdotuksessa ei kerrota mm sitä että homojen kansantauti on hiv ja leviää tehokkaammin juuri homojen seksi akteissa ja lisääntyy edelleen homoliittojen myötä, kuten Hollanissa on käynyt. Homot miksi yritätte valehdella ja kieroilla tosi asiolla. Valheella on lyhyet jäljet. Homous tuhoaa avioliiton, koska homot sotkee naisen ja miehen avioliiton samalle tasolle kun homosekoilut hivin ja aidsin kanssa. Avioliiton kautta kansakunta kasvaa, mutta homouden kautta kansakunta vähenee ja sairastuu entistä enemmän. Avioliiton tarkoitus on pitää elämää yllä, homouden tarkoitus on täyttää yksilö homon itsekkäät homohimohalut. Homojen tarkoitus ei ole lisääntyä, koska toinen sukupuoli puuttuu. Homous ei tuhoa pelkästään avioliittoa, se tuhoaa myös ihmisen hivin ja aidsin kautta.

Vastaukset

Bögarnas fel

#36760 Re: Re: Re: Re: Re: Avioliittoa...

2014-06-24 09:27:19

#36744: Homous ei rakenna yhteiskuntaa. se tuhoaa sitä. - Re: Re: Re: Re: Avioliittoa...

Vai että homous on "epätasa-arvoista ,koska´toinen sukupuoli puuttuu´ "  ...ja siis kaikki maailman miehen ja naisen väliset avioliitotko ovat siis tasa-arvoisia siksi,  koska ne ovat miehen ja naisen välille solmittuja?

Melkein yhtä älykkäästi voisi todeta,että kaikki maailman valtiot ovat jo demokraattisia,koska ne ovat valtioita...Hölmöydellä on lyhyt ajattelukyky ja yhtä puutteellinen päättelykyky.

vrt. ´Pekka on poika,joten pojat ovat Pekkoja´-logiikka...