Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#36527 Re: Re: Homofobia syytös on propagandaa

19.06.2014 17:23

#36519: Bögarnas fel - Re: Homofobia syytös on propagandaa? 

Sanotaan sitten myös, että että näitä kiihkeimmin homoutta puolustelevia ihmisiä, jotka pakkomielteenomaisesti postaavat tänne totaalisen homoutta puolustelevia viestejään maanisella vimmallaan, kannustaa ja suorastaan ajaa tehtäväänsä pelko siitä, että jos ja kun avioliitto edelleen pidetään naisen ja miehen välisenä instituutiona, kuten kaikissa muissa valtaosassa maailmaa olevissa maissa avioliittolainsäädännöllä määritellään, olisivat seuraukset tästä (ja joistakin muista maista poiketen) nimenomaan Suomelle juuri katastrofaaliset ,(joidenkin sivistyneiden länsimaiden silmissä muuttuisimme homojen oikeuksia ja tasa-arvoa vastustavaksi taantumukselliseksi maaksi, peloiteltaisiin loppuiäkseen suvaitsemattomiksi homofoobikkoiksi, jotka haluavat syrjiä homoja omassa periferiassaan, etenkin sillä perusteella että Raamatun kanta homoseksuaalisuuteen on yksiselitteisen kielteinen, meidät leimattaisiin rakkaudettomiksi ja tuomitsijoiksi ja seksuaalivähämmistöä syrjiviksi jne. -ehkä suosikkilimsakin loppuisi kaupasta, eikä sanalla sanoen millään olisi enää mitään väliä).

Tällaisia visioitahan  (ehkä nyt tuota suosikkilimsan loppumista lukuunottamatta) me täällä (jatkuvalla syötöllä heidän taholtaan) olemme joutuneet  ja  jo tottuneet näkemään.Nyt jo ihan reilusti yli vuoden verran ...

Mitähän mieltä itse luulisit psykologien olevan tuollaisista peloista? Luulisitko heidän vain nyökkäävän asiantuntevasti päätään ja sanovan:"Nuohan ovat aivan terveitä ja normaaleja pelkoja, koska juuri noinhan siinä kävisi ja koko maamme häviäisi sen seurauksena kartalta"...?

Vastaukset


Vieras

#36528 Re: Re: Re: Homofobia syytös on propagandaa

2014-06-19 17:27:10

#36527: - Re: Re: Homofobia syytös on propagandaa

 

 

Homoliittoihin keiltävävästi suhtautuminen on vain hyvin pinnalllisesti nähtynä rakkaudetonta tai syrjivää.  
Tosi rakkaus ei voi totuudesta tinkiä,  silti sen ei tarvitse olla tuomionhenkinen eikä rakkaudeton.