Tom of Finland -postimerkit nuoltaviksi!

Kommentoitu viesti

Ai että "tutkimuksissa"?

#53 Re: Re: So?

23.04.2014 18:02

#7: Katsojan Silmä - Re: So?

Ai missä "tutkimuksissa"? Mahtaisikohan olla saman "asiantuntijalähteen" peruja, kuin se missä alettiin lanseeraamaan käsitettä "homofobia", joka myöskin on täysin valheellinen ja ihan pelkästään vain homoagendan tarkoituksenhakuisesti levittämä, että ns. sateenkaarivallankumoukseen, homotuputukseen, heidän propagandaansa ja homojen, todella överiksi menneeseen hyysäämiseen kriittisesti suhtautuvia voitaisiin nimittää, jotenkin negatiivisesti ladatuilla termeillä. Todellisuudessa ei ole olemassa mitään todellista fobiaa, jota voitaisiin nimittää homofobiaksi... Homoagenda vain haluaa ihan väkisin pitää kiinni homojen saamasta "syrjityn" statuksestaan; siitä kun on esim. Seta:lle suurta rahallista- ja myöskin monien suojatyöpaikkojen muodossa etua...!

Vastaukset

Regulator

#61 "Tutkijalle" tiedoksi...

2014-05-26 21:13:57

#53: Ai että "tutkimuksissa"? - Re: Re: So?

" Homoagenda vain haluaa ihan väkisin pitää kiinni homojen saamasta "syrjityn" statuksestaan..."

Väität siis ....että homoseksuaalien kohtaama syrjintä ja hyväksymättömyys olisikin vain jonkun ihmeen  "homoagendan" keksintöä ja ylläpitämää.Siis ettei sitä oikeasti olisi koskaan ollutkaan ja että sinäkin olet aina hyväksynyt homot ja että sinulle on aivan sama vaikka  joku ystävistäsikin olisi homo . Siis että homot voisivat huoletta  luopua siitä käsityksestään ,että syrjintää  ja ennakkoluuloja heitä kohtaan olisi,kun todellisuudessa koko yhteiskunta hyväksyy heidät kumppaneineen kaikkialla.

...että "Todellisuudessa ei ole olemassa mitään (todellista) fobiaa, jota voitaisiin nimittää homofobiaksi" ,tästä on ymmärrettävä, että sinun täytyy olla koulutukseltasi vähintäänkin psykologi kun noin  syvällä asiantuntemuksella puhut, tai sitten joku,jonkun aivan   uraa uurtavan tutkimuksen tehnyt toisinajattelija joka ei ole vielä saavuttanut maailman psykiatripiirien hyväksyntää käänteentekeville näkemyksilleen.Voin vakuuttaa sinulle ettei tehtäväsi tule olemaan sieltä helpoimmasta päästä:´homofobia´ on käsitteenä nykyisin kaikkien maailman  psykiatripiirien hyväksymä-suurin piirtein samalla lailla kuin esim käsite´hypotermia´ on lääkäripiirien hyväksymä . Joku saattaisi sielläkin kyseenalaistaa  "ajattelusi" ja "asiantuntemuksesi" panna ne molemmat lainausmerkkeihin.