Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#33235 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

01.04.2014 13:00

#33233: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Kuka teitä mukamas sortaa. Kyllä ne hyökkäykset tulevat sieltä homojen puolelta heterojen avioliittoa ja heidän perheitään vastaan. Lopettakaa jo ahdistelunne  ja antakaa toisten elää onnellisesti perhe-elämäänsä.

Vastaukset

res.matr.

#33243 Ongelmavyyhdin selvittäminen alkaa tapausten esilleotosta...

2014-04-01 15:01:26

#33235: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Kertoisitko missäpäin Suomea   joku tällainen(... kuvaamasi ) hyökkäys on tehty ja miten moneen perheeseen se siellä/ tai niillä paikkakunnilla on kohdistunut ? 

Raportoi tarkasti ,sillä kyse on siinä/niissä tapauksissa jo kotirauhan rikkomisesta, jos kerran ahdistelu on kohdistunut  perhe-elämään kotona. Muista ilmaista noiden tapausten tarkka luku,pelkkä yleistys ei riitä syytteen nostamiseksi. Et siis voi  sanoa ,että´kaikkia´-minäkin esimerkiksi tiedän monia heteroperheitä ,joissa kukaan ei koe joutuneensa hyökkäyksen kohteeksi  tuolla tavalla kuin sinä...

Mutta; koska sinulla  ei  oikeasti ole tietenkään mitään raportoitavaa ,niin  mennäänpä sitten vain suoraan asiaan...

.Sanoit: " Lopettakaa (huom. ) ´JO´ ahdistelunne ja antakaa toisten elää onnellisesti  perhe-elämäänsä" Näinhän se oli? Eikö vain...eli väität siis että ahdistelua on j o  tapahtunut ja kehotat lopettamaan sen ?

Yhtään varsinaista tapausta et kuitenkaan pysty esittämään tämän väitteesi tueksi ? Siis:pystytkö ,vaiko et? (...koita päättää jo) Vaihtoehtoja ei ole montaa( vaikka tapauksia olisi kuinka monta) :joko niitä on ollut ja sinulla on niistä jotain kerrottavaa,tai sitten ei ja kaikki onkin vain sinun luuloasi ja kuvitteluasi.

Syytteen nostamisen sijaan:olisikohan sinun sittenkin parempi varata vain aika jollekin psykiatrille? Jos nimittäin  koet ,ettet pysty ,etkä voi elää ´onnellista perhe-elämää´muuten kuin tietoisena siitä ,että on olemassa  toisia jotka eivät voi ja joiden ei (tätä sinun ja perheesi yhteistä onnentunnetta ensisijaisesti silmälläpitäen)anneta lainkaan kokea onnea tai  tavoitella sitä itselleen perhe-elämän tai edes avioliiton muodossa...Niin ,jos siis koet jotenkin  tuolla tavalla, on  sinulla (ja kukaties myös puolisollasi on) jotain autistisen psykoottisia luonteenpiirteitä. Psykiatri varmasti osaa auttaa purkamaan ongelmavyyhteänne paremmin.Hän saattaa ehkä ohjata teidät jopa parisuhdeterapiaan.

ps* Niiden mainitsemiesi onnellisten pariskuntien lisäksi on hyvin monenlaisia pariskuntia. Rikoshistoriastakin tiedetään monia,sanalla sanoen:  aivan hulluja (hetero-) pariskuntia....