Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

Virgo92

#29291 Re: ajatellanpas asiaa ja otetaan vertauskuva

22.02.2014 10:10

#29278: vapaana elävä, poikana syntynyt. - ajatellanpas asiaa ja otetaan vertauskuva 

 Kauneus on katsojan silmissä, mutta raja turhien kauneusleikkauksien ja hyödyllisen (siis sosiaalista hyväksyntää ja elämänlaatua merkittävästi parantavan) plastiikkakirurgian välillä kannattaa tämän kirurgianalan tarpeellisuutta ulkopuolisena arvioidessaan muistaa.Lääketiede yleensäkin kehittyy ja edistyy koko ajan eikä plastiikkakirurgia ole poikkeus sillä alalla,joten ainakaan siitä ei kannattaisi tehdä mitään esimerkkiä,saati muuttumatonta totuutta ja vertauskuvaa millekään esim. ihmisen narsismille.

On tietysti eri asia se jos esim. Venezuelassa missikisoihin osallistuvat haluavat tehdä itsestään v i e l ä k i n uskomattomamman kauniita   (siis missikisanormien mukaan) vai on ko kyseessä esim. halkihuulinen lapsi tai jonkun kolmannen asteen palovammat kasvoissa ja niiden korjaaminen niin hyvin kuin on mahdollista. Monien esim. näyttelijöiden työnsaanti on parantunut aivan ratkaisevasti jonkun pienen kasvokirurgisen toimenpiteen ansiosta.

On melkoisen tekopyhää sanoa etteikö maailmassa ulkonäkö vaikuttaisi avioliittomarkkinoilla.Naiset ja tytöt kokevat tämän paineen aivan kaikkialla, mutta yhä enenevässä määrinhän sen sanotaan vaikuttavan nykyään miehiinkin.Naisena näistä miesten kokemista ulkonäköpaineista en tietysti osaa aivan varmasti sanoa, mutta sen toki tiedän ,ettei ulkonäkö miehillekään aivan merkityksetön seikka ole ja sen ainakin ettei se ( noin yleisesti ottaen) miehiä k a t so t t a e s s a  ainakaan sitä ole. Miehet voivat toki kompensoida kaikki ulkonäkönsä puutteet (niihin puuttumatta) helpommin sosiaalisella asemalla , siihen liittyvällä statuksella ja suoraan sanottuna-rahalla...Tällainen on maailma. ps. ( pisteet kuitenkin asialliselle tyylillesi)

Vastaukset


Vieras

#29295 Re: Re: ajatellanpas asiaa ja otetaan vertauskuva

2014-02-22 10:28:20

koeranleuka

#29302 Re: Re: ajatellanpas asiaa ja otetaan vertauskuva

2014-02-22 11:03:29

#29291: Virgo92 - Re: ajatellanpas asiaa ja otetaan vertauskuva

Et ou vieläkkään kunnolla vastanna siihen, miten kaks naesta vop suaha lapsen?  Oon oottanna vissiin jo melekein viikon. Kysynpähän tuas kun näyt olovan paekalla.

Kääkeeten kahtomassa pornoo kun vastapuol laetto. 28565 kohalla on opastusta.