Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

Vieras (Herran oma)

#28267 Re:

14.02.2014 14:35

#28265: Positiivista ajattelua....? -

Ilmestyskirjan tapahtumat etenevät parasta aikaa, mutta niitähän sinä et ymmärrä, niinkuin kirjoitin, koska sinun hengelliset silmäsi eivät ole avautuneet näitä asioita näkemään. Lähiaikoina siirrymme vihan aikaan ellemme ole jo siirtymässä. On asioita, joita tiedän, joista voisi enemmänkin kirjoittaa, mutta säästän ihmisiä niiltä. Näin ollen kyse ei ole mistään ilakoinnista vaan asioiden tiedottamisesta kanssaihmisille.  Mutta sitähän sinä et voi ymmärtää, koska et ymmärrä hengellisiä asioita. Suomen kansa suurimmaksi osaksi nukkuu hengellisissä asioissa. Olisi hyvä herätellä ihmisiä, ennenkuin Jeesus on noutanut omansa.

Vastaukset


Vieras

#28268 Re: Re:

2014-02-14 14:45:22

#28267: Vieras (Herran oma) - Re:

"...niitähän sinä et ymmärrä, niinkuin kirjoitin, koska sinun hengelliset silmäsi eivät ole avautuneet näitä asioita näkemään. "

Silmäni ovat avautuneet näkemään kaltaisiasi vouhkaajia vuosituhansien ajalta ilman, että mitään tuosta kirjoittelusta, jossa jollakin Johanneksella meni hiukan liian lujaa, olisi toteutunut. Silmäni ovat myös riittävän avoinna näkemään, kuinka nämä ihmiset sinä mukaan lukien katselevat maailmaa sellaisen odotuksen vallassa, joka jättää kokonaan huomiotta sen, että maailmassa tapahtuu koko ajan asioita, joita voi periaatteessa yhdistää huuruisiin höpinöihin ilman mitään todellista yhteytttä niihin. Välillä joku teistä intoutuu antamaan ennusteissaan tarkkoja päivämääriä tapahtumille ja aina joutuvat kannattajat pettymään ja vastustajat pääsevät nauramaan. Mutta aina löytyy taas innokas kannattaja uudelle rohveetalle, mikä on äärettömän surullista.

"On asioita, joita tiedän, joista voisi enemmänkin kirjoittaa, mutta säästän ihmisiä niiltä."

Oikein hyvä, säästä meitä niiltä! Jos oikein rupeaa ahdistamaan, voit säästää ne lääkärillesi.