Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#28189 Propagandaa

12.02.2014 07:17

#28188: -

 

 

Tuota propagandakirjoitusta ei kriittinen lukija noin vain usko. Missä ovat konkreettiset faktat ja laajempi näkökulma? SLEY:n kaltaiset järjestöt saavat aikaan enemmän pahaa kuin hyvää.

Vastaukset


Vieras

#28191 Re: Propagandaa

2014-02-12 09:12:05

#28189: - Propagandaa

 

 

Ystävä  on hyvä ja tekee sieltä,  jos ehtii,  koko maata koskevan selvityksen,  esim suomalaiset Fidan,  Suomen Agri Agency,   Mogotion,   ADRA Finlandin,  ja muita pienempiä  projekteja.


Esim Fidan ruokaturvahanke  kattaa 63500 ihmistä.

Oikein mielellään itekkin sen teen jos aikaa vain on.  Niiden työ hajoaa sitten kyllä laajemmalle,  mutta lähes kaikki tuo työ edesauttaa kehitystä,  joka taas vähentää FGM:n tarvetta,  kun isäntien ei tarvitse odottaa vuohia ja kilipukkeja palkaksi  8 -14 v:n  tyttönsä myymisestä toiseksi tai kolmanneksi vaimoksi.

Niinkuin varmaan yleisesti  uumoilemme, terveydenhuoltoa yleensä Afrikassa on ihan toisessa mittakaavassa. Jos oikein muistan 1 lääkäri/ 10 000 asukasta keskimäärin.

World Visionin en tiennytkään olevan myös kristillishumaanitäärinen järjestö,  ja suurin kummilapsitoimintaa ylläpitävä yhteisö.  Olin ajatellut sitä aivan sekulaariksi,  ja siksi otin sen mukaan,  että näkökulma olisi laajempi.

Muuten, muistatko kuitenkin  Woodberryn Teksasilaisen tutkimuksen  kristillisen läh.työn ehdottomista hyvistä hedelmistä koko yhteiskuntaan nähden: