Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

very...

#24846 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mitä yhteistä on näillä säveltäjillä?

16.11.2013 14:09

#24843: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mitä yhteistä on näillä säveltäjillä?

Kysymys kuuluukin, kumpaan joukkoon kuuluvat syrjityt homot ja mihin kirjain kirjaimelta Raamattua tankkaavat ja siltä pohjalta toisia tuomitsemaan ja häiriköinmään pyrkivät uskikset.

Tein lauantaisiivousta muistilappusille ja yhdessä luki: Vain yksi synti kadottaa, se ettei Jeesuksen sovitustyö kelpaa. Kertooko tämä Sinulle joukkojen rajanvedosta, mihin kukakin kuuluu ja millä perusteella. Toivon mukaan kertoo ja näin minäkin asian olen ymmärtänyt, samaa toivon Sinulle.

Vastaukset


Vieras

#24847 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mitä yhteistä on näillä säveltäjillä?

2013-11-16 14:16:11

#24846: very... - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mitä yhteistä on näillä säveltäjillä?

VL-setämiehet ovat olleet katuvaisia viime aikoina, koska jäivät synneistään kiinni. Muuten olisi toiveajattelua, että he olisivat nöyrtyneet anteeksi mitään pyytämään keneltäkään, ei Jumalaltakaan. Mitä, hehän ovat oikeauskoisia, eikä heitä pikkuvilpit taivasjunasta pois heitä... Suurin huoli oli vain se, ettei asia vaan pääsisi julkisuuteen.

Sen lisäksi olen tuossa yllä listannut asioita, joista Jeesus nimenomaan ihmisiä toistuvasti varoittaa, mutta jotka ovat uskiksille toinen luonto. Useimmat ilmeisesti vielä luulevat, että toisten ahdistelulla hankitaan VIP- kortti taivasmatkalle. Synnintunnosta tämän suhteen ei näy olevan tietoakaan.

On kovin valikoivaa tuo vaatimus sovitustyöhön eräillä.