Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#23654 Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

31.10.2013 19:11

#23639: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Avioliitto on kahden täysi-ikäisen henkilön välinen liitto.

Mielipiteemme perustuu käytännön elämiseen avioliitossa toista sukupuolta olevan kanssa, sekä avioliittolainsäädäntöön. Lapsemme myös huomioon ottaen sekä heidän parempaa tulevaisuutta ajatellen.

Teidän oikeutenne toteutuu rekisteröidyn parisuhdelain kautta. Se on teidän kesken tasa-arvoinen ja yhdenvertainen. Jos teillä on mahdollisuuksia muuttaa lakianne, niin siitä vaan.

Perustuslaki on erikseen.

 

Vastaukset


Vieras

#23655 Re: Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

2013-10-31 19:16:23

#23654: - Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Samalla tavalla esimerkiksi Yhdysvaltain etelävaltioissa vielä muutama vuosikymmen sitten valkoiset olivat keskenään tasa-arvoisia ja sitten värilliset keskenään tasa-arvoisia omissa busseissaan ja kouluissaan.

 

 


Vieras

#23658 Re: Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

2013-10-31 19:23:43

#23654: - Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Mielipiteemme...Lapsemme.....Teidän oikeutenne.....ketkä ihmeen te? Me??? Luuletko että kaikki asiaa kannattavat ovat homoja?? Puhutko useinkin muiden puolesta??


Vieras

#23659 Re: Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

2013-10-31 19:24:07

#23654: - Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

"Mielipiteemme perustuu käytännön elämiseen avioliitossa toista sukupuolta olevan kanssa, sekä avioliittolainsäädäntöön. "

Niin, et siis tiedä mitään siitä toisesta vaihtoehdosta, mutta kovasti olet siitä kiivailemassa. Mutta on toisaalta jo kauan tunnettua, että eniten ääntä pitävät ne, jotka eivät asiasta mitään tiedä. Sitä ei yleensä kutsuta viisaudeksi vaan....

"Teidän oikeutenne toteutuu rekisteröidyn parisuhdelain kautta. Se on teidän kesken tasa-arvoinen ja yhdenvertainen. Jos teillä on mahdollisuuksia muuttaa lakianne, niin siitä vaan."

Minkähän Vinku-Intian laillisuusperiaatteista tuo päästösi oikein kumpuaa....? Tasa-arvoko on sitä, että jotkin ovat keskenään tasa-arvoisia ja taas toiset keskenään - ja näiden ryhmien välillä ei tarvitse olla mitään yhdenvertaisuuskriteeriä?

"Perustuslaki on erikseen."

Suomen perustuslain mukaan ihmisiä ei saa kohdella eriarvoisesti sukupuolen, sukupuolisen suuntautumisen, iän, alkuperän, kielen, uskonnon, vakaumuksen, mielipiteen, terveyden tai vammaisuuden takia. Miten perustuslaki on erikseen?