Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

Jumalan Sana seisoo vahvana

#21604 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re....Entä tätä ?

28.09.2013 22:31

#21585: - Re: Re: Re: Re: Re: Re....Entä tätä ?

Niin,niin... tässä kommentissa esiintyy sama vanha käärmeen taktiikka : Onko Jumala todellakin sanonut? Paholainen tuli käärmeeksi naamioituneena valehtelemaan Eevalle. Jumalan antoi selvän ilmoituksen : "Älkää syökö siitä puusta ettette kuolisi." Paholainen kyseenalaisti tämän ilmoituksen ja houkutteli Eevaa rikkomaan Jumalan käskyn väittäen että syömällä kielletyn puun hedelmää ihminen saisi uuden näkökyvyn : Ette suinkaan kuole vaan te tulette niinkuin Jumala tietämään hyvän ja pahan.

Paholainen lieventää syntiä (esim. homoutta) väittäen ettei se nyt niin vakavaa ole jos Jumalan tahtoa rikkoo, kyllähän Jumala ymmärtää ihmisen haluja. Mutta Paavali kyllä tiesi mitä vastusti kun mainitsi homouden synniksi. Jumala puhui Paavalin kautta Roomalaiskirjeen selvän tekstin tarkoittaen kaikkea homoseksuaalisuutta, että se on luonnotonta ja väärää. Sanoista saivartelu on turhaa, Jumalan kanta homoseksuaalisuuteen ei ole muuttunut vuosituhansien aikana.

Vastaukset


Vieras

#21607 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re....Entä tätä ?

2013-09-29 06:46:13

#21604: Jumalan Sana seisoo vahvana - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re....Entä tätä ?

Siis siilipuolustus ja vastapuolen argumenttien lapsellinen leimaaminen ovat ainoat asiasi, jota sinulla on tuohon haasteeseen annettavaa....? Paavali varmasti tiesi, mitä tarkoitti, mutta mistä ihmeestä sinä voit sen tietää, koska tekstejä tulkitsevat asiantuntijakin tunnustavat, että niitä ei voi suoraan hahmottaa tämän päivän käsitteistön kautta? Ohjaavana asiana ovat nimittäin tuolloin omat uskomuksesi, asenteesi ja toiveesi, jotka vain nostat jumalalliseen asemaan.