Maahanmuuttajien tuet

Kommentoitu viesti

Tietoa Suomesta

#1578 Re: JÄRJEN ÄÄNI

28.09.2013 10:14

#1577: - JÄRJEN ÄÄNI

Oletko tietoinen siitä, että me suomalaiset olemme tässä ajan saatossa saaneet lukemattomat kerrat suuria raha sekä tavara avustuksia todella lukemattomia kertoja.

Näiden avustusten ja lahjoitusten siivittäminä olemme pystyneet kouluttautumaan ja rakentamaan maatamme tähän pisteeseen, JOTA EMME OLISI SAAVUTTANEET ILMAN NÄITÄ MUISTA MAISTA SAAMIAMME RAHOJA YM.

Kurioteettinä voinen mainita meidät suomalaiset pelastettu viime tipassa 1990-luvun alun lamassa ulkomailta saaduilla rahoilla Kreikan kaltaiselta maksukyvyttömyystilanteelta.

Nämä asiat on syytä muistaa.

 

Vastaukset


Vieras

#1579 Re: Re: JÄRJEN ÄÄNI

2013-09-28 12:55:38

#1578: Tietoa Suomesta - Re: JÄRJEN ÄÄNI

HÖPÖ HÖPÖ otappas tarkemmin selvää -90 luvun lamasta, koska silloin ei todellakaan saatu rahaa yhtään mistään. Lama aiheutui liian helpoin perustein ja liian paljon myönnetyistä lainoista sekä ulkomaisen valuutan arvon noususta markkaan verrattuna, jolloin valuutta lainojen korko ja arvo nousi yhtäkkiä kohtuuttomaksi Suomalaisten maksukyvylle. Lama oli pankkikriisi, joka korjattiin Suomalaisten yritysten ja yksityisten ihmisten rahoilla, jolloin pankit saivat valtiolta poikkeusluvan esimerkiksi ajaa konkurssiin yrityksiä joilla oli paljon velkaa ja usein pankit käyttivät lupaa mielivaltaisesti hyväkseen ajamalla hyvin toimeentuleviakin yrityksiä konkurssiin. Lama-aikana Suomessa oli siihen mennessä eniten työttömyyttä. Rahaa ei todellakaan tullut avustuksena mistään, eikä muitakaan avustuksia saatu, vaan Suomi selvisi lamasta vain ja ainoastaan Suomalaisten omin voimin Suomalaisten omalla työllä ja uhrauksilla.  Nyt Suomi on ajautumassa vieläkin pahempaan lamaan, koska valtion ja kuntien kohtuutonta velkaantumista ei voi korjata edes omalla valuutalla, koska me emme itse voi vaikuttaa euron arvoon. Suomella on ensivuonna enemmän velkaa kuin milloinkaan aikaisemmin ja työttömyys kasvaa uusiin ennätys lukemiin, silloin Suomi saattaa itse joutua vielä EU:n kriisivaltioksi. Esimerkiksi Jyväskylä joutuu nyt  lomauttamaan satoja työntekijöitä hillitäkseen velkaantumista, eli työttömyys kasvaa jo yhteiskunnan palveluita karsimalla, mutta meidän täytyisi ottaa maahanmuuttajia lisää. Ei helevetti, mitä ajattelemattomuutta.

Valtiopetos

#1580 Re: Re: 1990-LUVUN LAMA

2013-09-28 13:04:12

#1578: Tietoa Suomesta - Re: JÄRJEN ÄÄNI

1990-luvun lama oli keinotekoinen politikkojen tarkoituksenmukaisesti aiheuttama, jotta oli aikaa valmistautua EU-jäsenyyteen. Olemme siellä noin 20 vuotta kitkutelleet emmekä ole mitään muuta saaneet kuin maksajan roolin. Puheet ja lupaukset liittymisestä olivat suret, mutta näytöt ovat jääneet olemattomiksi.

http://koti.mbnet.fi/jorjaa/perustuslain_eu_mukautus.php