Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#20964 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

19.09.2013 20:47

#20951: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Tuo oli jotenkin aika oudosti ilmaistu: "heillä ei kuulu heidän synnillisyytensä takia olla samoja oikeuksia kuin muilla".

Kyllä me kaikki olemme todella syntisiä ihmisiä tahtomattammekin, ei tuo kohderyhmä tee mitään poikkeusta tässä syntiasiassa. En menisi tuolla tavalla erottelemaan yhtä syntiä erikseen.

Uskovalla on Raamattu tärkeällä sijalla. Eikä täällä ole kukaan aloittanut hyökkäystä mihinkään. Ainoastaan haluamme puolustaa tätä avioliittojuttua ja pitää se entisellään. Eiks se jo menis perille.

Ei minulla ole mitään vastaan ihminen homoa. Vaan hyökkäystä avioliittoa ja Raamattua vastaan vastustan! Joko ymmärrys meni perille. Täytyy mennä nukkumaan.

Vastaukset


Vieras

#20967 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-09-19 21:00:50

#20964: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ei minulla ole mitään vastaan ihminen homoa. Vaan hyökkäystä avioliittoa ja Raamattua vastaan vastustan!

 

Oletpa sinä vainoharhainen. Suomen lainsäädäntö ei perustu Raamattuun. Avioliittolain uudistus tähtää tasa-arvon lisäämiseen eikä se ole kohdistettu ketään tai mitään vastaan.