Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#20824 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kiihkouskonnollisuuden pimeä puoli

19.09.2013 09:18

#20815: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kiihkouskonnollisuuden pimeä puoli

 

Hei   Yritin kyllä alottaa sitä eilen ehtoolla,  mutta kun tuo alustava ohjelma ei ihan kaikin osin ollut siltä alueeltakaan  eikä kiinnostanut,  aattelin ettei se nyt ehkä sitten oo ajankohtainen.   Saisinko tässä väleissä jotain laitettua. Muikut odottavat köökissä.

Ja maa oli autio ja tyhjä,     ja pimeys oli syvyyden päällä,      ja Jumalan Henki liikkui vetten päällä..    Tällainen perustodellisuuksien tilanne oli joskus,  ehkä ennen kuin oli materiaakaan.  (Sitä en tiedä)     Jo silloin olivat nämä olemassa,  sen kapinan jälkeen,  mikä oli taivaassa tapahtunut. 

Näistä perustavimmista alun hetkistä emme paljon ole saaneet tietää. Ja kuinka konkreettisia tai symbolisia ovat,  mahtaneeko ihminen tietää?   Seuraava väläys taitaa olla jo siellä missä Adam,  antaa itsenäisyytensä avaimet kiusaajan käteen.
Silloin valheen siivin maailmaan luikahtanut paha tarrasi kiinni tellukseen,  tämän delegaation mukana tuli koko pimeän ja syvyyden  voimien ja valtojen rypäs,  viimeisimpänä kuolema/ kuoleman henkivalta,  maan pinnalle ja tiettyihin osiin kosmosta. (Taivaan vahvuus)    Perusjännite oli Jumalan ja kiusaajan välillä,  ihminen joutui tähän taistelukenttään,  ja menetti hallintavaltansakin luomakuntaan kieron vallananastamisen seurauksena.   

Emme ole siis ollenkaan neutraaleja,  riippumattomia,  vapaita.  Vaan tästä turmeluksen  tulosta lähtien olemme aktiivisen valtapiirien kamppailun kentässä.   Ja kaksi valtakuntaa yhä taistossa keskenään.                                                                  

Huh - ei tommosta ole!   Minä en ainakaan usko tuollaisiin asetelmiin.  Kyllä elämä on omissa käsissäni!   -  Vai mitä?

No,  mitä Jeesus tästä sanoo?

Muistatko,  kun Pietari menee Jeesuksen tykö,  hänen kerrottuaan tulevasta kärsimyksestään,  ja vannottelee,  "älköön sellaista sinulle tapahtuko!"  
Silloin Jeesus paljastaa,  miten tuo toinen todellisuus on läsnä: 

"Väisty,  s-atana!"



.....jatkuu







Vastaukset


Vieras

#20827 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kiihkouskonnollisuuden pimeä puoli

2013-09-19 09:21:47

#20824: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kiihkouskonnollisuuden pimeä puoli

 

Siinäpä vasta järjellinen, looginen ja selkeä perustelu. Tästä ei kannata enää jatkaa, koska et kykene perustelemaan älyttömyyksiäsi.

 

 

 

 

 

 


Vieras

#20850 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kiihkouskonnollisuuden pimeä puoli

2013-09-19 10:53:02

#20824: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kiihkouskonnollisuuden pimeä puoli

Tarustoja ja tarinoita on aina kiedottu jonkun tapahtuman ympärille. Kiehtovien satujen sisälle on upotettu alitajuntaan työstettävää näin on näissäkin tarinoissa joita nyt jotkut ottavat absoluuttisena totuutena. Tämä totuus tässä on yhden osan kristillistä kuvausta asioista. Entä jos menisitkin pari askelta kauemmaksi, tutustuisit muuanlaisiin uskontoihin ja uskomuksiin, eläisit vähän enemmän niin olisiko erillistä kiusanhenkeä olemassakaan. Voisiko se olla mielen tuotosta. Voisiko olla niin ettei täydellisyydestä putoamisella ole mitään tekemistä Jumalan tahdon kanssa vaan oman kokemushalumme syytä. Oma vapaa tahtomme  löytää takaisin täydellisyyteen, ajallaan ilman rakkauden=Jumalan puuttumista asioiden kulkuun. Voisiko olla että tuomitseminen ja helvetti olisi mielenkiemuroiden loppurupeama. Voisiko olla ettemme itse asiassa ole matkalla mihinkään sillä olemme jo perillä emme vain ole vielä heränneet.

Vaarallinen vyöhyke tämä elämän mysteeri absoluuttisen totuuden viljelijöiltä. Ja vielä kun muistaa että eestä löytää mitä taakseen jättää. Se toimii aina.

Jumala on täydellisyys, täydellisyydellä ei ole minkäänlaista tarvetta kokea asioita kuten ihminen, tunteilla, järjellä ...... Järjestellä ikuista draamaa, arvostella kaikkea ja kaikkia. Sen tekee ihminen ihan vapaalla tahdollaan.