Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

vieras

#18222 Re: Re: Re: Re: Sisäministeri Päivi Räsänen - jälleen kerran

01.08.2013 05:33

#18202: Vahtikoira - Re: Re: Re: Sisäministeri Päivi Räsänen - jälleen kerran

Olipa "Vahtikoiralla" huono vertaus asiassa. Se ei ole vertauskelpoinen. Näkemysten kunnoittaminen tarkoittaa, että myös muilla aloilla kunnioitetaan toisten näkemyksiä työtehtävissä ja työn tekemisissä. Eivät opettajat tapa lapsia.

Vanhemmat ovat ensisijaisesti vastuussa lapsistaan. Opettajia ei pakoteta tekemään "sopimattomia tekoja" oppilaille, eikä heidän vanhemmilleen. Missään työpaikassa ei kenenkään pakolla, eikä vastoin omaa oikeustajuntaa vastaan tarvitsisi tehdä työtä esim. Kirjanpitorikoksia, toisten syntymättömiä lapsia tappaa tai toisten virheiden/erheiden vuoksi tehdä jotain anteeksiantamatonta itselle.

Vastaukset

Vahtikoira

#18248 Re: Re: Re: Re: Re: Sisäministeri Päivi Räsänen - jälleen kerran

2013-08-01 14:42:41

#18222: vieras - Re: Re: Re: Re: Sisäministeri Päivi Räsänen - jälleen kerran

Vaikka tämä nyt ei millään tavalla liity ao. adressin otsikkoon niin kerta kiellon päälle: sinun työtehtävääsi ja työtäsi ohjaavat siihen kuuluvat ohjeistukset, säännöt ja työsopimuksessa sovitut asiat. Jokainen aikuinen tämän lienee oivaltanut. Et ole työssäsi oman maailmankatsomuksesi toteuttaja, ellet sitten sellaista vapaa-ajallasi tee vapaaehtoistyönä.

Terveydenhoitoalan työtehtävissäkään et voi kieltäytyä Suomen säädösten mukaan sinulle määrätyistä tehtävistä. Mikäli voisit sen tehdä sen tulisi koskea kaikkia aloja tasavertaisesti ja mihin se johtaisikaan. Abortin ottaminen "keihäänkärjeksi" tässä yhteydessä osoittaa täyttä ymmärtämättömyyttä ja suomalaisen terveydenhuollon halveksimista.

On helppo ottaa tällaisia esimerkkejä ja näyttää siitä kauhukuvastoja sen sijaan, että pystyisi aitoon keskusteluun koska silloin paljastuisi, että tällaiset populistiset mielikuvilla leikittelyt osoittautuvat todellisuutta karttaviksi ja vailla todellisuuspohjaa.