Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#16832 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vähintään kaksi puolta kaikissa....

05.07.2013 18:58

#16829: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vähintään kaksi puolta kaikissa.... 

"Kauhukuva marxilaisuuden toteutumisesta pitkällä aikavälillä "tahattomien seurausten" mekanismilla on taas tätä paranoiaa - tasa-arvoinen maailma tavoitteena ei ole mikään sosialistinen, sen ajatuksen juuret ovat kaukaa sen takaa..."

 "Toisaalta ymmärrän psykologiselta kannalta hyvin tällaisen spontaanin ja perustelemattoman paheksunta- ja torjuntareaktion ilmenemisen joidenkin kohdalla, koska marxismin historian muistelu ja mieleen palautus eivät ole mitenkään mukavia eivätkä mieltä ylentäviä kokemuksia. Näin on asianlaita etenkin yhä edelleen varsin jälkisuomettuneessa Suomessa, jossa on itsepetoksellisen ehdollistuneesti totuttu torjumaan marxilaiseen sosialismiin ja sen toteutusmenetelmiin kohdistuva kriittinen analyysi paikkansa pitämättömänä, propagandistisena, motiiveiltaan kyseenalaisena ja kaikin tavoin vastenmielisen sopimattomana."

http://juhaahvio.puheenvuoro.uusisuomi.fi/139508-seksuaalivallankumouksen-kulttuurimarxilaiset-juuret

Vastaukset


Vieras

#16835 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vähintään kaksi puolta kaikissa....

2013-07-05 19:14:44

#16832: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vähintään kaksi puolta kaikissa....

Onko täällä kielletty kritisoimasta reaalisosialismia...?????!!!

Seksuaalivallankumousta toki edistettin länsimaisissa myös kulttuurimarxilaisissa piireissä, mutta tänä päivänä marxilaisuus on äärettömän vähän läsnä seksuaalisen itsemääräämisoikeuden edistämisessä. Nykyään se liittyy nimenomaan ihmisoikeustraditioon ja on selkeästi katkaissut siteensä marxilaisuuteen. Suomessa näitä asioita on edistämässä kaikkien puolueiden edustajia kristillisiä ja Ahvion uutta viritelmää lukuunottamatta - jopa joitakin persuja on tullut järkiinsä!!

Amerikkalaisen tuontipropagandan maku tuntuu siis jälleen Ahvion teksteissä sakeana, koska siellä helposti liitetään kaikkeen edistyksellisyyteen ja fundisuskontoa kritisoivaan marxilaisuusleima.