Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#16823 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vähintään kaksi puolta kaikissa....

05.07.2013 18:37

#16819: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vähintään kaksi puolta kaikissa.... 

 "Ja mainitsemistasi (fundis-)uskovat, Piho, Ahvio ja Räsänen..."

Ei ole mikään ihme että juuri TT Juha Ahvio on joutunut kuumimmalle homoaktivistien tulilinjalle puhuessaan avoimesti avioliittolain muuttamisesta sukupuolineutraaliksi tähtäävän SETA-vetoisen homoliikkeen pyrkimyksiin vaikuttavista juurista: Että perimmiltään niissä ”kyse on 1960-luvun kulttuurimarxilaisen seksuaalivallankumouksen ja siihen elimellisesti liittyvän vasemmistoradikaalilla tavalla poliittisen homoliikkeen tarkoitusperien nykymuotoisesta ajamisesta.”

Minkäänlaisia salaliittoväitteitä Ahvio ei ole esittänyt (radiossa, tv:ssä tai kirjassaan). ”Kulttuurimarxilaisen seksuaalivallankumouksen agendan olemassaolo on täysin avoimesti ja julkisesti todettavissa.”...

”Amerikkalaisen homoliikkeen – joka on alusta asti toiminut ja edelleen toimii suomalaisen homoaktivismin esikuvana – marxilaiset 1960-luvun ideologiset lähtökohdat eivät ole mikään salaisuus eikä näistä lähtökohdista kumpuavia tavoitteenasetteluita määrittelevien julkisten dokumenttien sisällön toteaminen merkitse salaliittoväitteen esittämistä. Näihin dokumentteihin ja aiheeseen liittyvään tutkimuskirjallisuuteen viittaamista voidaan toki paheksua eri syistä, mutta tällaisen paheksunnan ilmaisu ei vielä riitä asialliseksi perusteeksi varsin vahvalle salaliittoteoriaväitesyytökselle. Marxilaishenkisen seksuaalivallankumouksen agenda on ”salattu” vain silloin, kun tästä agendasta ollaan sinisilmäisen tietämättömiä, sitä ei muisteta tai ei vastoin parempaa tietoa taktisista syistä haluta muistaa.” - Toteaa Ahvio Uuden Suomen puheenvuorossaan.

Ahvio sanoo kuitenkin ymmärtävänsä myös sen, ”että eivät suinkaan kaikki suomalaisessa homoliikkeessä toimivat tai tätä liikettä sympatisoivat vaikuttajat aja ensisijaisesti tai edes tietoisesti marxilaisen sosialismin päämääriä. Mutta tämä ymmärrys ei tee tyhjäksi sitä, että ne päämäärät – kuten sukupuolineutraali eli ”tasa-arvoinen” avioliittolainsäädäntö –, joita hekin de facto ajavat, joka tapauksessa tahattomien seurausten lain mukaisesti saavat aikaan pidemmän aikavälin seurauksia, jotka vaikuttavat haitallisesti koko yhteiskuntaan ja edistävät selkeästi vasemmistolaisia yhteiskunnallisia päämääriä.”

Ahvion puheenvuoron voi lukea kokonaisuudessaan osoitteessa: http://juhaahvio.puheenvuoro.uusisuomi.fi/139508-seksuaalivallankumouksen-kulttuurimarxilaiset-juuret

Vastaukset

vieras

#16826 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vähintään kaksi puolta kaikissa....

2013-07-05 18:48:13

#16823: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vähintään kaksi puolta kaikissa.... Ei ole mikään ihme että juuri TT Juha Ahvio

 

Ahvio on Leo Mellerin palkkaama propagandagausturmleiter, joka kierrättää USA:n kristillisen oikeiston teesejä.

 

http://paholaisen-asianajaja.blogspot.fi/2013/03/juha-ahvion-sukupuolineutraali-kirjoitus.html

 

 

 


Vieras

#16829 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vähintään kaksi puolta kaikissa....

2013-07-05 18:53:49

#16823: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vähintään kaksi puolta kaikissa....

Viittasin tuossa lähinnä tuon joukon profetointia sun muuta puoskarointia. Viestiisi liittämissä sitaateissa liikutaan taas paranoian alueella: Ei tarvita kansainvälistä salaliittoa ymmärtämään homoavioliiton vastustamisen järjettömyys; pelkkä uskislasien pois otto silmiltä riittää siihen.

Herra Ahvio yhdistelee lahjakkaasti uhkakuvia mm. kulttuurimarxilaisuuden ja homoaktivismin liitosta. Hänen elämänsä aikana lienee tullut riittävän hyvin selväksi se, että reaalisosialistisissa maissa homoväestöllä ei ollut kovin auvoiset oltavat. Seksuaalivallankumous ja marxilaisuus toki liittyvät sikäli toisiinsa, että molemmat ovat heikentäneet uskonnon asemaa ihmisten toimintakoodin määrääjänä. Ja koska hänen tapauksessaan on kyse fundisuskovaisuudesta, asia on pelkästään positiivinen. Kauhukuva marxilaisuuden toteutumisesta pitkällä aikavälillä "tahattomien seurausten" mekanismilla on taas tätä paranoiaa - tasa-arvoinen maailma tavoitteena ei ole mikään sosialistinen, sen ajatuksen juuret ovat kaukaa sen takaa, esimerkiksi Yhdysvaltain perustuslain perusajatuksessa (vaikka siinä toki pari pikku ihmisryhmää sattumalta unohdettiin....)