Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#16787 Re: Re: Vähintään kaksi puolta kaikissa....

05.07.2013 11:53

#16784: - Re: Vähintään kaksi puolta kaikissa....

 

Aloitan tästä viimeisimmästä,  jos ei taas ehdi paljnkaan.    Tottapuhut,  uskiksen kanssa ei pelkkä järkeily toimi,  koska hänen hengelliset tuntosarvensa tulevat ensin ja sitten vasta sielulliset.  Tämä on se betoniporsas minkä yli hengell. ihminen ei voi kävellä,  se on sisäänrakennettu koko elämään.  Siksi täytyisi löytää tapa kunnioittavasti kiertää,  eikä  kol-
hia siihen itseänsä,  sitä kai tarkoitat,  kun sanot,  helpompi kun ei ota kantaa.  Tämä tyyneys onkin aivan upea tavoite. Itse-asiassa  se on jumalinen.
Jollakin tavalla saatan kuvitella sen,  mitä koet väsytystaktiikkana.  Onko se sitä että ei tule mieleistäsi muutosta tai tapahdu sellaista vastaantuloa,  tai ymmärtämistä kuin mitä odotat?

täytyy taas mennä,  muttei kauaksi

 

 

 

Vastaukset


Vieras

#16809 Re: Re: Re: Vähintään kaksi puolta kaikissa....

2013-07-05 17:01:42

#16787: - Re: Re: Vähintään kaksi puolta kaikissa.... 

 

Jotakin tuohon suuntaan, en tosin odota välttämättä muutosta enkä välttämättä enää tarvitse kovin ymmärtämistäkään. Se mitä toivoisin perinteiseltä keskustelulta on kypsyys tuoda mielipide johon toinen voi todeta että ai noin ajattelet sinä .... Oletkos ajatellut asiaa näin ..... Hyvä pointi en olekaan ajatellut asiaa näin .... Kukin saisi arvostavamman pohjan totuudelleen. Minulle on selvä että absoluuttinen totuus on katsojan silmälasien mukainen. Tekee kuitenkin pahaa katsoa miten sivaltaen ihmisten egot vaikuttavat vielä 2000 luvulla.