Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#16782 Re: Re: Re: Re: Vähintään kaksi puolta kaikissa....

05.07.2013 09:56

#16778: - Re: Re: Re: Vähintään kaksi puolta kaikissa.... 

 

Ei tarvitsisi olla kuin yksi maailma mutta se ei evoluution kannalta ole mahdollista, vielä. On kiva nähdä mitä fanaatikoille tapahtuu loppupeleissä. Veikkaan että tullaan taas uudestaan kunnes suvaitsevaisuuden oppiläksy on opittu. Näin käy vaikka kuka väittäisi mitä ja lopulta Jeesuskin juuri sitä opetti kunnes suuret herrat poistivat luonnollisen kulun.

Vastaukset


Vieras

#16801 Re: Re: Re: Re: Re: Vähintään kaksi puolta kaikissa....

2013-07-05 16:00:25

#16782: - Re: Re: Re: Re: Vähintään kaksi puolta kaikissa....

Kommenttisi käsittelee samaa asiaa, mitä Euroopan neuvosto ohjeistuksessaan v.2007. Siinä käsitellään koulujen opetusta uskonnon ja evoluutioteorian osalta.


Euroopan neuvosto toteaa evoluutio teoriasta esim. näin:

15. Sen vuoksi kaikkien evoluutiota koskevien ilmiöiden opettaminen keskeisenä tieteellisenä teoriana on ratkaisevan tärkeää yhteiskuntiemme ja demokratioidemme tulevaisuudelle. Tästä syystä sille täytyy varata keskeinen asema opinto-ohjelmissa ja erityisesti tieteen opintosuunnitelmissa, niin kauan kuin, aivan kuin mikä muukin teoria, se kestää perusteellisen tieteellisen tarkastelun. Evoluutio on läsnä kaikkialla, liiallisissa antibioottien lääkemääräyksissä, jotka luovat vastustuskykyisiä bakteereita, ja maatalouden liikaa käyttämissä torjunta-aineissa, jotka aiheuttavat hyönteisille mutaatioita, minkä jälkeen torjunta-aineilla ei ole enää mitään vaikutusta.

16. Euroopan neuvosto on korostanut, kuinka tärkeää on kulttuuriin ja uskontoon perehdyttäminen. Sananvapauden ja yksilön vakaumuksen nimissä kreationistisia ideoita, niin kuin mitä tahansa muitakin teologisia kantoja, voisi mahdollisesti esittää kulttuurin ja uskonnollisen kasvatuksen lisänä, mutta niillä ei voi väittää olevan tieteellistä arvoa.

20. Yleiskokous on tyytyväinen siihen, että 27 Euroopan neuvoston jäsenvaltioiden tiedeakatemiaa on allekirjoittanut kesäkuussa 2006 julistuksen evoluution opettamisesta ja kehottaa niitä akatemioita, jotka eivät ole vielä niin tehneet, allekirjoittamaan ilmoituksen.

http://www.skepsis.fi/lehti/2009/2009-1-vaarat.html

-Yksi asia tulee opiskelusta mieleen tähän liittyen; minkä opetuksen saa ensimäisenä jostakin asiasta, sitä pitää oikeana hyvinkin pitkälle elämässään. Aiemmin koulutuksensa saaneet ovat myös saaneet kristillistä uskonnon opetusta, joka voi  vaikuttaa heidän ajatteluunsa, kuten itselläni.

Kohdassa 15 näen selvää ihmisen itsensä aiheuttamaa muutosta, onko sekin evoluutiota?