Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#16739

04.07.2013 10:11

Ja vielä Eskelin updatesta:

Ainakin 91 naista raiskattu!

Egyptin mielenosoitusten  aikana tapahtui paljon sellaista, josta he itse mieluummin vaikenisivat. Tämän viimeisen sunnuntaina alkaneen mielenosoitusaallon aikana, joka lopulta johti armeijan johtamaan vallankaappaukseen ja presidentti Mursin ja Muslimiveljeskunnan Vapaus- ja Oikeuspuolueen syrjäyttämiseen, näyttää olleen sopiva veruke käyttää miehistä ylivaltaa hyväkseen. Syysiassa Assadin valtaa taistelevia monikansallisia joukkoja syytetään siitä, että he pakottavat sekä miehittämiensä kaupunkien naisia heidän mukanaan seuraavia naispuolisia TV-toimittajia ja kuvaajia seksuaalisesti hyväkseen. He ovat keksineet tälle naisten ja islamin arvoa loukkaavalle käytännölle kätevän nimen ”sexuaalinen pyhä sota”, sexjihad, jonka mukaan naiset voivat osallistua miesten rinnalla taisteluihin islamin hyväksi suomalla heille naisellista lohtua rajujen ja raakojen sotilaallisten toimien ohella. 

IHMISOIKEUSTARKKALUN (HRW) keskiviikkona julkistaman tiedotteen mukaan Kairon Tahrir-aukiolla kansa pahoinpiteli tai raiskasi ainakin 91 naista, mutta luku voi olla paljon suurempi. Järjestön mukaan neljä päivää kestäneiden mielenosoitusten laittomuuden aikana osanottajien keskeen oli levinnyt tuntu, ettei mitään pidäkkeitä ole, kertoo HRW New Yorkissa. Se sanoo saaneensa tiedot Egyptin operaatio seksuaalisen häirinnän ja pahoinpitelyn vastaisen liikkeen ylläpitämästä ”kuumanlinjan” keräämästä rekisteristä.
Toinen naisten ylläpitämä ryhmä ”naistutkimusten ryhmä Nazra” ilmoitti saaneensa tiedot kuudesta raiskauksesta perjantaina.
HRW kehottaa hallituksia puuttumaan kovalla kädellä näitä naisia vastaan kohdistettuihin kauhistuttaviin rikoksiin, mikä pidättää naisia osallistumasta julkiseen toimintaan Egyptissä sen tulevaisuuden kriittisessä vaiheessa. Jotkut raiskauksista voi olla jengien, osa ulkopuolisten tarkoituksellisesti tekemiä mielenosoittajien maineen tahraamiseksi. http://www.ynetnews.com/article

Vastaukset


Vieras

#16741 Re:

2013-07-04 10:20:20

#16739: -

 

 

Mitä ajattelee Assad?

Presidentti Bashar Assad ylisti Egyptin vallansiirtoa sanoen, että sen kautta Muslimiveljeskunnan valheet paljastuivat. Presidentti Mursi halusi, että Assadin hallitus tulee kaataa, mutta se tuli hänen omalle kohdalleen. Assad totesi edelleen, että armeijan suorittama vallankeikaus Egyptissä tarkoittaa poliittisen islamin loppua. Assad puhui valtionjohtoisen Al-Thawra uutislehden haastattelussa.