Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#14415 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: kysymys

25.05.2013 17:53

#14411: martta - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: kysymys

 

 

No juur tulin korjaamaan sitä sanaa,  kun huomasin ,  ettei se paatunut ole ollenkaan asiallinen.  Vaan jotakin,  ettei koe siinä asiassa mitään omantunnon ristiriitaa.  Rukouksella  tuossa tarkoitin rukousta niidenpuolesta,  jotka etsivät tästä samansukupuolisten suhteiden  tiheiköstä tietään valoon.

En ole lesa,  ja toivon kyllä kovasti että sielläpäin tulisi evankeliumin vapauttavan sanoman suorastaan rajat räväyttävää  avartumista,  niin että monet sen joukosta kolkoille kujille kodittomiksi joutuneet jäsenet  pääsisivät kaipaamaansa hengellisen kodin lämpöön ja yhteyteen armossa.

Vastaukset

martta

#14420 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: kysymys

2013-05-25 18:33:50

#14415: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: kysymys

Niin niin tarkoitat siis että tässä pitäisi kehittää joku omantunnon tuska jotta olisi oikeanlainen. Mitenköhän se onnistuu?

Tarkoitatko siis että puolestani rukoillaan sen vuoksi että olen tukenut vähemmistön edustajia? On siinä kyllä vähän työsarkaa sillä jotenkin puolustan usein niitä keitä ilman järkevää mandaattia yritetään polkea alas.

Käsi sydämellä onko siinä samansukupuolisten rakkaudessa mielestäsi oikeasti jotakin ongelmaa muuta kuin raamatun sana? Etkö kuitenkin itsekin ole kerran rakastanut?

Ei kai siinä muu auta kuin kääriä hihat ja lähteä lestaleiriin : )