Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

taku

#14225 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

23.05.2013 20:03

#14216: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Kyllä perustuu Hollannin laki sallii sairaiden ihmisten surmaamisen.Jos henkilö on järjissään hän saa päättää asiasta itse mutta jos hän ei kykene kommunikoimaan lääkäri tekee päätöksen hänen puolestaan.Eräs tapaus oli sellainen että eräs mies halvaantui päästä alas ja menetti puhekykynsä.Koska hän oli liikunnallinen arveltiin hänen haluavan kuolla.lääkäri kutsuttiin kuolin piikiin antamista varten.Mutta sitten joku omainen huomasi että mies liikuttaa silmiään.Hän alkoi esittää miehelle kysymyksiä testatakseen onko hän järjissään.Tyyliin onko Ateena Kreikan pääkaupunki jos on katso oikealle ja jos ei ole vasemmalle entä onko New York Ranskan pääkaupunki jos on katso oikealle jos ei katso vasemmalle.Näin huomattiin että hän pystyy kommunikoiman.Silmiensä avulla hän pystyi siten ilmaisemaan tahtonsa elää ja ilman tätä huomiota hänet  olisi tapettu yleisen käytännön mukaan.

Vastaukset


Vieras

#14228 Takun kierteiset ja muidenkin fundisten

2013-05-23 20:26:54

#14225: taku - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Tässä selkeästi mahtavinta diipailua erään fundiksen kanssa:

Tämä oli se alkukysymykseni: Kerrotko sitten minulle sellaisen pikkiriikkisen ristiriidan, että miksi on sotilaspappeja ja sotilasvalassa ko. rituaaleja ko. Raamatun kanssa? Oliko se, että "älä tapa"? Mihinkäs se armeija sitten osallistuukaan?

Ja takuhan kirjoitti mm seuraavasti:" sodassa tappaminen hyödyttää ainakin jotain kuolemanrangaistus ei ketään."


Takun lisääviä olivat mm. vastaus (osa): "Mutta Hollannin "armomurhissa" ei ole kyse eutanasiasta eikä oikeastaan edes laillistetusta kuolinavusta vaan MURHASTA sanan varsinaisessa merkityksessä.Eli siitä että toinen ihminen päättää toisen elämän lopettamisesta."

ja hetkeä myöhemmin:

"Kyllä perustuu Hollannin laki sallii sairaiden ihmisten surmaamisen."

 

Ota tästä nyt sitten mitenkään selvää!

 

Mutta nyt edelleenkin kysyn vain, että: vertaat siis tappamista nyt kahden samaa sukupuolta olevan ihmisen muodostamaan rakkausliittoon ja sen hyväksyntään, että myöskin heidän oikeuteensa mennä naimisiin.?