Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#13877 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

19.05.2013 17:11

#13876: fundis - Re: Re: Re: Re: Re:

Tämähän on mielenkiintoista, jokainen voi siis jossain vaiheessa päättää olevansa Jumalan sanansaattaja. Entäpäs, jos vastaan tulee toinen samanlainen, jolla on ihan eri viestit paasattavanaan...?

 

Laitoksissa on muuten erinäinen määrä henkilöitä, jotka ovat täysin vakuuttuneita siitä, että Jumala käskee heitä tekemään sitä sun tätä pientä. Enkä tällä nyt tarkoita vaikkapa vesilaitosta...

Vastaukset

fundis

#13879 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-05-19 17:25:47

#13877: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Jos joku itse päättää olevansa Herran sanansaattaja, tulee profetioista juuri sitä, mitä ed.mainitulla sivustolla löytyvät profetiat ovat, kun osa niistä kumoaa toinen toisensa.

Profeetan sana pitää aina koetella, arvioida. Osa sitä arvioimista on seurata toteutuuko profetia.

p.

#13889 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-05-19 18:45:43

#13877: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Minäkin täältä vähän yritän inistä. En lakkaa ihmettelemästä millaisia kynänkäyttäjän lahjoja teille muutamalle Jumala on antanut. Ei varmaan tarvitse kauaa miettiä, että miten jonkin asian sanoo.   On niinkuin joskus oli suomenkielen oppikirja  nimeltään : Elävää kieltä. Tunnistaako joku vielä sellaisen.

Sairaan ajatusmaailman mielestäni aistii profetioissa,   se on tunkkainen,  ahdistava, tai jotakin muuta negatiivista.  Olen kokenut ainakin näin, että Jeesuksen sydämeltä tullut sana aina nostaa.  Se on käsittämättömän vapaa ihmisen tunnemaailman erilaisista rasitteista:  pelosta,  syyllisyydestä, murehtimisesta.  Siinä on todella se parantava rakkaus. Itsestäänkin oppii sen,  että heti jos päästää oman vanhan aatunsa mesomaan ja sättimään  muita - Pyhä Henki kyllä väistyy.

Mutta oma lukunsa profetioitten koettelu kyllä on. Enkä ollenkaan koe siinä itseäni viisaaksi.