Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

Rikottu ruukku

#13749 Mitkään erinimiset eri kirkkkokunnat,...

17.05.2013 17:32

eikä ne lukuisat eri nimiset eri seurakuntkaan, riitä kenellekään pelastukseksi.

Vain Raamatun UT mukaiseen Kristuksen Jeesuksen seurakunta yhteyteen hakeutuvat ja sitä rakentaviksi yhdistyvät tulee pelastumaan niiltä syystä (kaikki vääryys) pahaksi / kärsimyksiksi seuraamuksilta. Koska sanoutuvat irti kaikesta tämän pahan vallassa olevan maailman touihin ja politiikaan mukautumista / osallisuuksita.

Sillä kun alkavat / yhdistyvät rakentamaan sitä Jumalan valtakunta yhteys, Krist. vaihtoehoa. Josta Raamatun UT mukaisesta Kristillisyydestä mikään nykyisitä eri seurakunnista ei ole ollut kiinnostunut, päin vastoin kaikin mahdollisin tavoin sotivat sitä vastaan, puolustelemalla kukin eri seurakunta, ns. "kynsin hampain" niitä omia, Jumalan sanan ja tahdon vastaisesti eläviä paikoilleen polkemaan jääneitä, niitä "meillä on tässä ihan hyvä olla" seurakuntiaan ja niissä lujasti pysymisiään.

Miksi sitten sinä siihen pimeyden puolen ruhtinaaseen uskova, sille uskollisesti ja kuuliaisesti elävä ja toimiva, sen kaikille pahaksi pettävien tarkoitusten ja tavoitteiden puolesta puhuva, hirveästi ääntä pitävä. Et pysy siinä pimeyden puolen uskossassi vain hiljaa. Jos se sinusta on sitä oikeaa uskovaisuutta.

Meidän kaikille hyväksi Raamatun UT, kristukselle Jeesukselle uskollisten ja kuuliaisten, Hänet tuntevien kuuluu julkituoda tätä maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi, kansakunnille herätykseksiTotuutta, kaikilla mahdollisilla paikoilla. Pa puhua jatkuvasti joka päivä tästä Jumalan valtakunta yhteys Kristuksessa Jeesuksessa, Raamatun UT mukaisuudessa elämän ja toimimisen vaihtehto mahdollisuudesta.

Jota Hän Jeesus tarhtoo, että kaikki tulisivat siitä tietoiseksi, ja ymmärtäisivät lähteä tälle Hänen viitoittamalle, turvallisen ja turvatun kaikinpuolisen hyvinvointi elämän ja tulevaisuuden tielle, ja siirtyä tälle Rauhan ja puhtaan, aidon, epäitsekään, = Krist. rakkauden, joka ei ole kenellekään pahaksi, mukaiselle puolelle. Tälle jossa saa elää ja toimia Jumalan siunauksen ja varjeluksen alaisuudessa.

Neuvoksi / opetukseksi harhapoluilta pois johdatukseen osoittaen / opettaen.

Vastaukset


Vieras

#13750 Re: Mitkään erinimiset eri kirkkkokunnat,...

2013-05-17 17:52:20

#13749: Rikottu ruukku - Mitkään erinimiset eri kirkkkokunnat,...

 

 

Kyllä näistä höpöhöpöadressin kommenteista saa lukea kaikenlaista sekavaa, mutta ruukun sirpaleet menevät jopa pikkuoravan harhaisten fantisointien edelle. Osaako kukaan selittää, mitä tämä teologian huuhaadosentti yrittää sanoa?