Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#13731

17.05.2013 08:01



Oravalogiikka on ihmeellistä. Kuinka monen rekisteröidyn parin oravainen luulee haluavan pysyä sellaisena, kun voi muuttaa suhteensa helposti avioliitoksi? Ja uusia rekisteröityjä parisuhteita ei lain mukaan enää voi solmia, vaan ainoastaan uusia avioliittoja.

Niin tyhjää on jyrsijän elämä, että koko ajan täytyy väyrysmäisesti keksiä teoreettisia tapauksia, joissa vääryyttä saatettaisiin ehkä mahdollisesti tehdä oravaparkaa kohtaan. Voivoi.



Iloista kansainvälistä homofobian vastaista päivää sinne kuusen latvaan oksien alle!









Vastaukset

vieras

#13732 Re: Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto!

2013-05-17 10:21:02

#13731: - Kuinka monen rekisteröidyn parin oravainen luulee haluavan pysyä sellaisena, kun voi muuttaa suhteensa helposti avioliitoksi?

Rekisteröidyn parin oravainen sellaisena kun on, voi vaikka perustaa oman kirkkokuntansa, ry:n tms. Voitte palkata ho..papin ja vaikkapa piispankin, siellä teidän ääni tulee kuuluviin. Omassa kirkolliskokouksessa tai hallituksessa teillä on mahdollisuutta muutella ja toimia omissa käsityksissänne. Ei kai teillä siihen ole esteitä ja helppoahan sekin olisi, jos teillä vaan on rohkeutta siihen. Miksi kaikki pitäisi olla niin helppoa ja tulla uudestaan kuin "piiloon toisten ihmisten taakse/toiseen kaappiin"?

Toivon kuitenkin, että käsitystä avioliitosta naisen ja miehen välisenä julkisena liittona suojellaan ja edistetään lastemme ja yhteiskuntamme parhaaksi.