Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

urpot ohoi !

#3726 Re: Ei tänne

27.03.2013 20:02

#3715: - Ei tänne

:D :D anteeksi, ei ollut tarkoitus!

sitten vaikka lintuvedelle tms. mutta tavallisten ihmisten keskuudesta helvettiin kuitenki (ironia aah haha haa)

 

itsehän olen hetero siis, enkä usko jumaliinkaan (yhteenkään) mutten tajua sitä miten jota kuta ihmistä (tai näköjään jopa 23 tuhatta) voi kiinnostaa toisten PETIPUUHAT! homosta tekee homon vain seksuaalinen suuntautuminen. ihon värin takia syrjimistä pidetään kamalana asiana (mitä se onkin) ja ihon väri on kuiten aina esillä! eli en ymmärrä mikä homoudessa provosoi (vaikka se olisikin esillä, ja ei siinä, saa ollakin kun ei siinä mitään väärää ole)

Vastaukset


Vieras

#3731 Re: Re: Ei tänne

2013-03-27 20:07:23

#3726: urpot ohoi ! - Re: Ei tänne

Eihän tässä petipuuhista olekaan kyse. Sen kun tekevät mitä tekevät, ei haittaa yhtään.

Joillekkin meistä avioliitto symboloi miehen ja naisen välistä liittoa ei muuta. Meillä on oikeus olla sitä mieltä vaikka se ei ole mitään perustelu.

Lisäksi tässä on myös kyseessä lapset, avioliitto suo hedelmöityshoidot sekä adoption.

Ulkoinen adoptio ei tule onnistumaan vielä pitkään aikaan joten turha vedota kiinalaisiin pikku lapsiin.

 


Vieras

#3735 Re: Re: Ei tänne

2013-03-27 20:10:52

#3726: urpot ohoi ! - Re: Ei tänne

No ei hätää, koska tiedät varmaan, että ko. adressin kirjoittajissa on kaksinnai...(kaksinkirjoittaneita ja monistuneita persoonia) ja lisäksi sieltä löytyy George Bushia, Akua ja esim. Suomi jääkiekon maailmanmestari 2011. Lisäksi Päivi Räsänen on maininnut asuinpaikakseen Helvetin ja niin edespäin. Varsin mukavaa joukkoa, Elton Johnia unohtamatta, tässä kannattajien listassa.

Mua ei myöskään kiinnosta ystävieni petilakanoiden värit tai väristykset niiden alla. Kunhan saan olla ilman tätä alituista ahdasmielisyyttä. On kait aika nostaa se kuuluisa kytkin ja vaihtaa keppiä.