Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

Pirkon puolesta

#2206 Re: Re:

25.03.2013 10:33

#2190: - Re:  

 Ei tarvitse olla Pirkko Jalovaara tietääkseen ko. asiat.

Eikä ollut oikein jumalattomilta myöskään syyttää häntä väärin, koska olivat telkkariin laittaneet vain yhden kohdan hänen koko puheestaan antaen hänestä väärän todistuksen. Tarkoituksellako ?  

Sama kuin Raamatusta ottais muutamia palasia sieltä täältä, yrittäen ujuttaa niitä ihan toisiin paikkoihin, jotka eivät sovi yhteen keskenään. - Pelkkää sekahedelmäsoppaa siitä vain muodostuu, aiheuttaen vääriä käsityksiä kokonaisuuden ollessa sirpaleina. Tahallisena tekona se kääntyykin aina tekijäänsä vastaan.

Jumala varoittaa väärentämästä Raamatun Sanoja, koska ne ovat todet. Eikä niitä kannata väärennellä. 

Huomaan etteivät homot ole kovinkaan suvaitsevaisia, vaikka itse syyttävät siitä muita jatkuvasti. 

Vai eikö homot sitä huomaa itse ? Ehkä siksi ette, kun annatte niin suuren vallan omalle metelinpidollenne, ettette ehdi ajatella. 

Vastaukset

Manaajakriittinen kannanotto

#2209 Re: Re: Re:

2013-03-25 10:40:26

#2206: Pirkon puolesta - Re: Re:

 

Kyllä säälittää tämä Jalovaara, jonka miljoonatulot notkahtavat ainakin väliaikaisesti tämän manaajapaljastuksen vuoksi. Ei siinä auta edes ekonomin tutkinto, kun päästää suustaan jättisammakoita lääkkeiden vaarallisuudesta ja ihmeparantumisista.

 

Mutta vähän koulutettuja ihmisiä on helppo höynäyttää. Aina löytyy sopivia mummoja ja pappoja, jotka uskovat ihmeparantuneensa Jalovaaran manausten ansiosta. Ja totta kai manaajanainen on palkkansa ansainnut.