Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

Heikki

#2144 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kyse on tasa-arvosta

25.03.2013 02:12

#2140: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kyse on tasa-arvosta 

 

>>3) Kyse on oikeudesta mennä naimisiin. Sinulla on aina ollut oikeus mennä naimisiin. Homopareilla sitä ei ole koskaan ollut. Kysyn edelleen. Mitä se on sinulta pois, jos homot saavat jotain sellaista, mikä sinulla on ollut aina?<< Onhan homoilla samat oikeudet ja rajoitteet mennä naimisiin kuin muillakin. Ehdot on aivan samat kaikille. Ei ole mitenkään poikkeuksellista tai tasa-arvotonta, että laki edellyttää jotakin kansalaisilta. Aivan kuten ajokortin saaminen edellyttää näkökykyä, avioliittoon kelpaamiseksi edellytetään että vihittävät ovat eri sukupuolta. Säännöt ovat tasapuoliset niin homoille kuin heteroillekin. Sama koskee muitakin edellytyksiä jotka avioituvien tulee täyttää ennen vihille pääsyä. Selkeetä -eikö?

Vastaukset

H. Moilanen

#2145 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kyse on tasa-arvosta

2013-03-25 02:21:52

#2144: Heikki - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kyse on tasa-arvosta

Niin on. Koko kansalaisaloite on absurdi ja eniten surettaa kaikki osoitettu ahdistus turhan tavoittelun vuoksi.

Heikki

#2146 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kyse on tasa-arvosta

2013-03-25 02:28:37

#2144: Heikki - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kyse on tasa-arvosta 

 

Seuraavaksi varmaankin valelääkärit alkavat tasa-arvoon vedoten vaatia oikeutta toimia lääkärinä. Valitettavasti lääkäriksi pääsemiselle on tietyt edellytykset ja ne ovat kaikille ihan tasapuoliset. Samoin on tämän tuulesta temmatun väitteen kanssa, että homoja ei kohdella tasa-arvoisesti aviolittolaissa. Mitenkäs sitä voi ylipäätään avioitua jos eri sukupuolta oleva puoliso puuttuu tai miten voi päästä lääkäriksi jos lääkärin pätevyys puuttuu? Avioliittohan on määritelty siten, että se on kahden eri sukupuolta olevan, ts. miehen ja naisen välinen liitto. Eihän maitokahviakaan saada ilman maitoa ja kahvia! Eikö tämä jo mene ymmärrykseen?
taku

#2148 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kyse on tasa-arvosta

2013-03-25 03:32:51

#2144: Heikki - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kyse on tasa-arvosta

onko heteropareilla oikeus rekisteröityyn parisuhteeseen missä epätasa arvo

Vlk

#2213 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kyse on tasa-arvosta

2013-03-25 10:52:12

#2144: Heikki - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kyse on tasa-arvosta

Heikki-hyvä!

Olisit nyt vain nöyrtynyt ottamaan sen lääkkeen ja antanut itsellesi armollisen unen, sensijaan olet täällä jankannut samaa mantraasi: homoilla on samat oikeudet mennä naimisiin vastakkaista sukupuolta olevan kanssa!

Jos nyt sinulle vielä kerran säälipisteillä laitan tiedoksi, että homoseksuaaliset ihmiset eivät mene naimisiin vastakkaista sukupuolta olevan kanssa, koska ovat homoseksuaaleja!

Totta maar homoseksuaalit voivat avioitua joissain maissa suojellakseen omaa itseään sellaisissa yhteiskunnissa, joissa heitä kohtaa esiintyy jopa henkeä uhkaavaa vaaraa. Mutta Suomessa meillä on laki, joka estää syrjinnän mm. homoseksuaaleja kohtaa. MUTTA, tällä nyt lakiuudistuksella, tasa-arvoisella avioliittolailla korjataan sitä epäkohtaa, joka tässä mainitussa avioliittolaissa esiintyy suhteessa syrjintälakiin.

Jankata saat ihan niin paljon kuin haluat, sillä ei valitettavasti ole mitään tekemistä tosiasioiden kanssa tässä maallisessa lainsäädäntötyössä. Ei, vaikka lataisit kuinka paljon lainauksia raamatusta tähän keskusteluun.

Kun vertaat ajokorttioikeuden saamista ja avioliittolupaa keskenään, olet kyllä aika kaukana tämän keskustelun ytimestä. Tähän vastaan vaikkapa, että juuri muutettiin mm. mopoauton korttia, että enää ei voi sitä ajaa pelkällä vanhalla mopokortilla. Myös avioliittolakia on muutettu sen voimassaoloaikana yli 30 kertaa eli aina yhteiskunnan ja ajan vaateiden mukaan. Niin nytkin!