Autonominen työaikasuunnittelu säilytettävä hoitajilla Pirkanmaan hyvinvointialueella
Allekirjoitukset, joissa on kommentti mukana
#3812
Koittakaapa järjestää omat työnne jonkin robottilistan mukaanSari Uskalinmäki (Kangasala, 21.09.2022)
#3823
Työhyvinvointi? Pitikös sitä tukee vai romutetaanko se lopullisesti?Thea Hänninen (Valkeakoski, 21.09.2022)
#3824
Nyt on viimeiset hetket käsillä, ettei koko terveydenhuolto romahda.Ritva Ojanperä (Tampere, 21.09.2022)
#3836
Ette koske mun työhyvinvointiin....Annika Söderholm (Tampere, 21.09.2022)
#3851
Voisiko osallistaminen joskus koskea myös sote-alan työntekijöitä?Marjaana Kauranen (Akaa, 21.09.2022)
#3861
Hoitajillakin on myös oma elämä joka ei jokaisella taivu kolmivuorotyöhön mutkattomasti, työssäjaksamista auttaa kun saa soviteltua työt omaan elämään parhaalla mahdollisella tavalla.Satu Suoniemi (Nokia, 21.09.2022)
#3890
Kyllä se niin on, että vuorotyö kun on muutenkin haastavaa / väsyttävää jne niin sitä pitää saada vaikuttaa omaan työn ulkopuoliseenkin elämään,jotta käynnit hammaslääkärissä jne, lasten asioiden hoidoissa yms on kuitenkin varattava monesti pidemmälle tai ajat annetaan monien viikkojen päähän niin ei ole reilua, että joku random henkilö ne suunnittelee. Tulee pilaamaan/ sotkemaan tällä tavalla monen vuorotyöläisen elämän ja varmasti laskee työmotivaatiota. Autonominen lista on itselleni helpotus kun kotona on suurperhe ja pitää lasten asioitakin hoitaa.Carita Alanen (valkeakoski, 21.09.2022)
#3897
Nyt pitää päättäjien ryhdistäytä.Merja Vilkki (Pälkäne, 21.09.2022)
#3918
Haluan tehdä töitä sairaanhoitajana, mutta olen myös äiti ja omaishoitaja. Toivottavasti saan olla näitä kaikkia myös jatkossa. Kahdesta en voi luopua, työ Taysissa ei ole kumpikaan niistä.Elina Kuosmanen (Tampere, 21.09.2022)
#3934
Omiin työvuoroihin vaikuttaminen parantaa työmotivaatiota ja jaksamista. Joustaminen toimii silloin myös toiseen suuntaan.Hanna Malo (Tampere, 21.09.2022)
#3952
Kuka on niin idiootti teistä, että keksi tämän?Luuletteko tosissaan että resurssit säästyvät kun autonominen työsuunnittelu otetaan pois? Mitä veikkaatte, lisääntyykö saikutus?
Mites toi työhyvinvointi ja hoitajien muukin elämä kuin työ? Tämä jos tulee voimaan niin, miten meinaatte myöskään saada lisää hoitajia töihin? Mitä luulette kumman hoitaja valitsee työtä etsiessään, työpaikan jossa on autonominen työaikasuunnittelu vai tämä mitä nyt ajatte, jos palkka on sama työehtosopimuksen mukaa. Ei takuulla tule teidän alle töihin.
Haluaisin oikeasti nähdä kuka tai ketkä olivat ne idiootit jotka tätä rummuttaa ja pakottaa? Olisi kiva tietää miten helvetissä nämä älyllisesti jälkeen jääneet saivat tämän päähänsä? Hei kurjistetaan lisää hoitajien työtä! Jeee kivaa niin edistyksellistä ja rahaa säästävää jee! Te olette turhia, kuka helvetti teidät valitsi tehtäviinne?
Janne Pääkkönen (Kangasala, 21.09.2022)
#3954
Tärkein Hoitajien työssä jaksamisen tuki! Myös meillä on työn ulkopuolinen elämä, jota tulisi vaalia ja autonominen listasuunnittelu tukee sitä. Emme jaksa työssä, ellemme saa harrastaa, viettää tärkeitä yhteisiä hetkiä perheen kanssa, tehdä työtä niin kuin omalle keholle, omalle luontaiselle rytmille ja mielelle on hyväksi. Kaikille ergonominen lista ei tue jaksamista. Oma työrytmi ja vapaa-aika on saatava suunnitella itse!Mia Kiviniemi (Nokia, 21.09.2022)
#3964
Kyllä kannattaisi nyt kiinnittää näihin muihin tekijöihin (kuin palkka ja palkankorotukset) huomiota, vaikutus johtamiseen, työhyvinvointiin, työssä jaksamiseen sekä alalla viihtyvyyteen on iso, joten miksi muuttaa toimivaa systeemiä ja sitten ehkä säilyttää mahdollisuus muutoksiin sen jälkeen, kun robotti on suunnitellut työvuorot. Hallintoa, manuaalista työvoimaa ja paljon säätöä tarvitaan siihen kuitenkin, koska joustavuus työelämässä ja työnteon sekä muun vapaa-ajan/elämän yhteensovittaminen on jo pitkään ollut suuntaus ja ei sitä pidä tällaisella poistaa.Johanna Karaaslan (Vaasa, 21.09.2022)
#3986
Autonomisella/yhteisöllisellä työvuorosuunnittelulla on ehdottoman suuri merkitys hoitajan jaksamiseen ja työhyvinvointiin. Tämä on kaikkialla hyväksi havaittu, miksi olisi syytä muuttaa hyvää käytäntöä todella huonoon?Heli Väinä (TAMPERE, 21.09.2022)